Ihmisen Terveys

Ihmisen Terveys

Jukka Tapani Järvinen

ePUB

531,3 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789528077206

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 22.05.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
23,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tässä "Ihmisen terveys" kirjassa on terveysopintoja, joita olen itseeni myös soveltanut. Koskaan en ole uskonut lääkärin apuun itse, minä Jukka Tapani Järvinen ja näin on syntynyt nämä "Ihmisen terveys" kirjan terveysopinnot vuosien varrella.

Aina olen ajatellut, että "oma apu paras apu". Muuten on hyvä tietää sairauksien diagnoosit ja syyt sairauksien takana. Enimmäkseen on kysymys, että ovatko elämäntavat terveitä ja mitkä ovat osa terveitä elämäntapoja, jos lääkkeet harvemmin tai ei koskaan.

Tässä "Ihmisen terveys" kirjassa on neuvottu, että miten kaikki diagnoosit hoidetaan ilman lääkehoitoja ja myös syöpä. Ja on varmasti parempaa luettavaa kuin "Pharmaca Fennica".

Tuliterapia tarkoittaa tulitikkujen polttamista iholle, mutta ilman lääkärin lääkkeitä. Paremmin selostettu tässä kirjassa, että toimii riittävän helposti. Jopa luutkin vahvistuu.
Jukka Tapani Järvinen

Jukka Tapani Järvinen

Olen 48 vuotias Helsinkiläinen ja ylioppilas sekä insinööri ja myöhemmin minusta on tullut myös keksijä. Keksinnöt säästää luontoa.

On myös neljä kirjaa:

"Ihmisen terveys", "Runokirjo", "Paratiisi hallitus" ja
"Tapanin keksinnöt".


Ja nyt julkaistut kirjat ovat "Runokirjo" ja "Ihmisen terveys". Myöhemmin myös "Paratiisi hallitus" ja "Tapanin keksinnöt" tulee julkaistua.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.