Romaanit & novellit

Jännitystä, romantiikka, seikkailuja – BoD:n kirjakaupasta löydät kaikkea, mitä tarvitset ainutlaatuisen lukuhetken luomiseen. Selaa kaunokirjallista valikoimaamme, tutustu uusiin julkaisuihin ja erityisen suosittuihin teoksiin ja anna tarinoiden viedä sinut mennessään.

 1. UNNAMED ROAD T.I. Jane
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 09.09.2019
 2. Riimukivet Ville Kainuulainen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 01.10.2019
  5,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 3. Kauppa-Lopo ja muita klassikoita
  Minna Canth
  Kustantaja: Kustantamo Helmivyö Julkaistu: 30.08.2019
 4. Marja Aino Kaarna
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 29.08.2019
 5. Kummitus kalassa Veigon valitut sarjakuvat ja kuvitukset
  Veikko Virtanen
  Kustantaja: Kustantamo Helmivyö Julkaistu: 28.08.2019
 6. Maattomat kuninkaat, Kaupunkien kuningatar ja Valt(...) Koko trilogia
  Juhana Säde
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 13.08.2019
  29,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 7. Filosofien pelit Tuomas Korppi
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 14.08.2019

Uudet suosikkisi löytyvät BoD:n kirjakaupasta

”Kun lukemisesta tulee tapa, voi luoda itselleen paikan, johon voi paeta melkein kaikkea elämän kurjuutta.” (W. Somerset Maugham)

Ihmiset ovat kertoneet tarinoita jo aikojen alusta asti. Kirjoitustaidon myötä nämä tarinat ovat päätyneet paperille ja kansien väliin ja vielä tänä päivänä romaanit ja novellit ovat kaikista suosituimpia kirjallisuuden muotoja. Toisin kuin asiakirjoissa kuvaillaan romaaneissa keksittyjä tarinoita ihmisistä – tarinoita, jotka luovat uusia maailmoja kirjailijan sanojen avulla. Romaani voi olla rakkaudesta kertova, jännitystä luova tai fantasiaa, myös näiden kaikkien aiheiden sekoitukset ovat suosittuja lukijoiden keskuudessa. Julkaistujen kirjojen joukossa on tuhansia mahdollisuuksia löytää aina uusia aiheita ja tarinoita – ja se onkin kirjojen paras puoli. Voit itse valita, mihin maailmaan milloinkin astut ja parhaassa tapauksessa hyvä romaani jättää jälkensä sinuun pitkäksi aikaa.

Kirjoista oppii

Vaikka romaanit ovatkin fiktiota, on niihin usein lisätty pieni annos todellisuutta. Kirjailijat saavat inspiraatiota kirjoitukseen oman elämänsä tapahtumista, kohtaamisista ja tilanteista ja käyttävät elementtejä näistä käsikirjoituksissaan. Kirjat näyttävät lukijoilleen useita eri elämän vaiheita, kertovat historiasta ja kuvaavat erilaisia ihmissuhteita – ja auttavat näin ymmärtämään maailmaa entistä paremmin. Asiakirjoista löytyvät esimerkiksi historiallisten tapahtumien faktat, romaanit samasta tapahtumasta taas kuvailevat tapahtumaa tunteiden ja ihmiskohtaloiden osalta. Tartu siis romaaniin, nauti lukemisesta ja opi samalla uusia asioita.

Uudet julkaisut ja suositut kirjat suoraa kotiovellesi

Jos kaipaat kirjaa, johon voit syventyä moneksi tunniksi, olet oikeassa paikassa. Suuri valikoimamme vangitsevia tarinoita tarjoaa jokaiselle jotakin, niin seikkailunhaluisille kuin rakkaudennälkäisille lukijoille. Selaa rauhassa tarjontaamme ja tilaa sinua kiinnostavat kirjat kotiovellesi kätevästi muutamalla klikkauksella.