BoD Kirjakauppa – Kaunokirjallisuus

Jännittäviä romaaneja, herkkää runoutta ja paljon muuta

Kaunokirjallisuus

Kylminä pakkaspäivinä, työmatkalla linja-autossa tai kesäisellä kalliolla – lukea voi aina ja joka paikassa. Tietenkin edellyttäen, että sopiva kirja on matkassa mukana.

 1. Mitä sanot rakkaus? Runoja
  Miia Autio
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 19.02.2018
 2. Kaaren kertomus Ensimmäinen osa
  Inna Airola
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 12.02.2018
 3. Reiskan osumia ja huteja Reiska tarinoi hyvästä elämästä Vanhus parantaa maailma(...)
  Reino Heinola
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 08.02.2018
 4. Älä riko ikimetsän rauhaa Täällä vartioin minä
  Eero Valanko
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 20.03.2018
 5. Joulupuutarinoita Julgransberättelser
  Kerttu Ekholm , TK DIGI-SOUND (Ed.)
  Kustantaja: TK Digi-Sound Julkaistu: 05.02.2018
 6. Nimrod - Maailman ensimmäinen kuningas Historiallinen romaani
  Esco N. Dido
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 05.02.2018
 7. Piru vie, mä en ookkaa mä! Viikarit pehmeissä kansissa
  Seppo Ketola
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 05.02.2018
 8. Ruska Koillismaassa Pekka Juntunen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 23.01.2018

Uusia maailmoja ja koukuttavia tarinoita

”Kirjat ovat ainutlaatuista, kantavaa taikaa.” (Stephen King)

Monelle lukijalle on yksinkertainen, mutta täydellinen onni syventyä työpäivän jälkeen ratkaisemaan murhamysteeriä hyvän dekkarin parissa tai unohtaa arjen huolet ja sukeltaa toiseen maailmaan fantasiaromaanin seurassa. Kirjat ja tarinat viehättävät niin lapsia kuin aikuisia yhtä lailla. Suurella valikoimallamme lahjakkaiden kirjailijoiden kaunokirjallisia teoksia tarjoamme sinulle kaikkea rakkaustarinoista ja maagisista seikkailuista aina avaruusolioihin ja mystisiin murhiin ja salaisuuksiin. Kirjakaupastamme löydät itsellesi ja ystävillesi kirjoja jokaiseen mielentilaan – olipa hakusessa hauskuus, jännitys tai jotain, joka pistää ajattelemaan.

Rakkaustarina, murha ja aarteenetsintä – suosimme mielikuvitusta TV:n sijaan

On helppoa tarttua kaukosäätimeen tai muihin elektronisiin laitteisiin, kun kotiin tullessaan haluaa rentoutua. Miten olisi, jos tarttuisitkin hyvään kirjaan? Lukeminen edistää tunnetusti luovuutta ja on vähintään yhtä jännittävä kuin hyvä elokuva. Tutkijat olettavat jopa, että kirjoja lukevat kehittävät enemmän myötätuntoa muita kohtaan ja että lapset, joille luetaan tarinoita ääneen, ovat iloisempia ja luovempia. Säännöllinen annos hyviä kirjoja pitävät siis kaikenikäiset lukijat hyvässä kunnossa. Tärkeää on löytää sopivat kirjat ja siinä voimme auttaa sinua monipuolisella valikoimalla kaunokirjallisia teoksia kevyistä pokkareista jännittäviin dekkareihin.

Kaunokirjallisuuden parhaimmistoa

Kirjallisuuden ostajina olemme kaikki erilaisia: Toiset rakastavat kirjoja täynnä olevan kirjakaupan jokaisen hyllyn tarkkaa tutkimista ja kirjojen ostamista spontaanisti. Toisia taas kirjakauppojen laaja valikoima ahdistaa ja heille on helpompaa etsiä tietyn aihepiirin kirjoja suoraan verkkokaupasta. Tämä säästää aikaa ja kirjat lähetetään lukijalle suoraan kotiin. Voit etsiä suosikkejasi esimerkiksi uusien julkaisujemme tai erityisen suosittujen kirjojen joukosta helpottaaksesi etsintää.