Skip to the end of the images gallery Vaihda navigointi
Skip to the beginning of the images gallery Vaihda navigointi
Keittiösurffarin herkulliset ruokaohjeet
Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri
ePUB
28,0 MB
DRM: DRM-kopiosuojaus
ISBN-13: 9789524985307
Kustantaja: Books on Demand
Julkaistu: 21.10.2010
Kieli: suomi
Saatavilla::
31,99 €
sis. alv.
Heti ladattavissa
Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja
Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja
Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja
Keittiösurffarin herkulliset ruokaohjeet -kirjaan on kerätty jo yli 12 vuoden ajan parhaimpia reseptejä niin arkeen kuin juhlaankin. Muutamia parhaimpia suosikkejani on mm:
- Jack's salaattikasitke - maailman parhain salaattikastike
- Jaanan kinkkusalaatti - paras salaatti arkeen ja juhlaan
- Meksikolainen kanasalaatti - hieman mausteisempi salaatti
- Siitakesienikastike - hyvälle lihalle ja keitetyille perunoille
- Tony Romas's Red Hot BBQ - marinointiin ja perunamuusille
- Piparjuurisinappisiika - lisukkeeksi esim. joulupöytään
- Läskisoosi - niin hyvää, että sydän lähes pysähtyy
- Mustatorvisienikeitto - alkukeittojen aatelia
- Porokeitto leipäjuustolla - poro on parasta
Kermalla ja Meijerivoilla ruoasta saadaan maistuvampaa.
- Eikun syömään -
- Jack's salaattikasitke - maailman parhain salaattikastike
- Jaanan kinkkusalaatti - paras salaatti arkeen ja juhlaan
- Meksikolainen kanasalaatti - hieman mausteisempi salaatti
- Siitakesienikastike - hyvälle lihalle ja keitetyille perunoille
- Tony Romas's Red Hot BBQ - marinointiin ja perunamuusille
- Piparjuurisinappisiika - lisukkeeksi esim. joulupöytään
- Läskisoosi - niin hyvää, että sydän lähes pysähtyy
- Mustatorvisienikeitto - alkukeittojen aatelia
- Porokeitto leipäjuustolla - poro on parasta
Kermalla ja Meijerivoilla ruoasta saadaan maistuvampaa.
- Eikun syömään -
Kirjoita oma arvostelu
Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.