No jopas sattui Korvatunturilla

No jopas sattui Korvatunturilla

Markku Ukonaho

ePUB

904,4 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528030720

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.11.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja sisältää 6 jouluaiheista novellia, jotka kuvaavat hauskalla tavalla Joulupukin ja tonttujen toimia. Ei tontutkaan välty vahingoilta ja sähläyksiltä. Pukkia taas osaltaan rasittavat organisaaationsa tulevaisuuteen kohdistuvat paineet.
Pukki joutuu mm. kuntokuurille, maailman talouskehityksen vaikutuksia havainnoidaan ja se saa pohtimaan Pukinpajan tulevaisuutta. Päästään myös mukaan tarkkailijatontun työmatkalle sekä tietotekniikan hankintamatkalle. Ei ole helppoa tonttujenkaan työt!
Markku Ukonaho

Markku Ukonaho

Kirjailija Markku Ukonaho on maaseudulla kasvanut, nykyisin helsinkiläistynyt seniorikirjailija, joka julkaisi vuonna 2018 hupinovellikokoelman. Teos sisältää 23 erilaista hauskaa kertomusta monilta elämänaloilta. Muita harrastuksia ovat kirjoittaaminen blogiin "Vanhus Stadissa" (vanhuutta.blogspot.com) sekä senioreiden it-opastaminen vapaaehtoistyönä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.