Usko ja epäilys

Usko ja epäilys

Luna Lehikoinen

ePUB

2,3 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528013181

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.07.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Usko ja epäilys - erilainen vampyyrikertomus

Pienoisromaani on kertomus suurista periaatteista ja niiden mukaan elämisestä. Vaikka se perustuukin juonelliseen muotoon, on taustalla filosofinen pohdinta joka vampyyreiden uskon ja epäilyksen kautta on käsitettävä myös yleisemmällä tasolla. Siinä se kuitenkin poikkeaa "ylipäätään elämästä" että se kuvaa erilaista yhteisöä ja on siten kuva myös erilaisuudesta, sekä yksinäisyydestä että yhteisöllisyydestä. Samalla, erityisesti loppuratkaisuissa, tarina kehittyy myös sisäisen ja ulkoisen olemuksen analyysiksi; rohkeudeksi tulla esiin omana itsenään.
Luna Lehikoinen

Luna Lehikoinen

"Uskon ja epäilyksen" tekijältä järjestyksessään toinen nuorten romaani. Juonen käänteissä se ei kuitenkaan jää toiseksi vaan jatkaa tuttua tarinankerrontaa höystettynä valppaan lukijan löydettävissä olevilla viittauksilla ihmiskunnan kulttuuriaarteisiin ja jopa salatieteisiin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.