Makaroonikirja

Makaroonikirja

Pastaruokien historiaa Suomessa

Elina Teerijoki

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

Pehmeäkantinen

120 sivua

ISBN-13: 9789527211250

Kustantaja: Kustantamo Helmivyö

Julkaistu: 09.06.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
32,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Makaronivelli, prinsessojen makaronit, makaronikyljykset, makaroni-charlotte...

Kaikkien rakastamalla pastalla on pitkä historia, ja sitä on Suomessakin syöty jo yli sadan vuoden ajan. Tänne kehittyi omalaatuinen ruokakulttuuri, joka ei juuri muistuta italialaista pastaa.
Sitä esittelee hauskasti ja innostavasti Elina Teerijoen Makaroonikirja. Kirja käy läpi makaronin historiaa Suomessa aina 1900-luvun alun hienostoruoasta 1980-luvun mikrossa kypsennettävään pastaan asti. Mukana on useita kymmeniä vanhoja reseptejä keittokirjoista ja eri lehdistä.
Elina Teerijoki

Elina Teerijoki

Elina Teerijoki on toimittaja ja tietokirjailija, joka harrastaa arjen historiaa. Teerijoki on aiemmin julkaissut kirjan Hopeapeilin joulu (Helmivyö 2016) sekä ruokakirjat Ylihyvää! (Alligaattori 2014) ja Sata ruokaa tähteistä (Savukeidas 2011).

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite