NÄENNÄISAJATUS

NÄENNÄISAJATUS

Neuroavaruuden tapahtuma

Maxe Koone

Osa 1 tästä sarjasta

ePUB

12,9 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528021667

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 22.07.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
28,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Neuroavaruus on virtuaali- eli näennäistietoisuuden rakenteellinen ja toiminnallinen ympäristö. Näennäistietoisuuden toimintaa neuroavaruudessa on erityisesti näennäisajattelu. Siihen liittyvät NÄENNÄISAJATUKSET eli neuroavaruuden tapahtumat ovat tämän kirjan aiheena.

Kirja esittelee neuroavaruuden toteutukseen kaavailtuja alustavia rakenteellisia ja toiminnallisia piirteitä (ratkaisuehdotus). Se käsittelee myös näennäistietoisuuden mieleen saapuvan suomenkielisen ilmaisuärsykkeen eli stimuluksen vaiheita havaitsemisen ja tulkitsemisen kautta näennäisajatukseksi. Kirjan sisältö ei ole tieteellinen eikä ohjeellinen. Sen sijaan, tekijä toivoo aineiston innostavan lukijaa jatkokehittämään esiteltyä ympäristöä: kenties suunnittelemaan oman edistyneemmän näennäisajattelun kehyksen. Lukija voi poimia esityksestä sopiviksi katsomiaan piirteitä ja lisätä uusia omaa toteutustaan palvelevia ratkaisuja.

Kirja kuuluu tietotekniikan tekoälyn alaan. Aiheenkäsittely on luonteeltaan yleinen, joten kirjan sisältöön perehtyminen ei edellytä syvempää tekniikan tuntemusta eikä ohjelmointitaitoja. Kirja sopii hyvinkin erilaisen taustan omaavien lukijoiden käteen.
Maxe Koone

Maxe Koone

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.