Elämäntaito & käytännön oppaat

Opastusta tarvitaan monissa eri elämänvaiheissa: vanhemmuus, ura, itsensä löytäminen, terveys ja oma taloudellinen tilanne ovat esimerkkejä aiheista, joihin etsitään tietoja, tukea ja vinkkejä kirjallisuudesta. BoD:n monipuoliset julkaisut mm. kasvatukseen, säästämiseen ja hengellisyyteen liittyen kouluttavat ja neuvovat lukijaa käytännön aiheissa.

  1. Uutuus
    Johanneksen ilmestys Sisäinen matka vapauteen
    Irma Korte
    Kustantaja: Nemora Kustannus Julkaistu: 27.11.2020
  2. Uutuus
    Persoonaton elämä Itsensä oivaltamisen klassikko
    Joseph S. Benner
    Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 25.11.2020
  3. Uutuus
    Question It! A Way Out of a Stressful Situation Tiina Sorsamäki
    Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 19.11.2020
    14,99 €
    E-kirja

    sis. alv.

    Heti saatavilla

  4. Uutuus
    Question It! In Times of Fear and Anxiety Tiina Sorsamäki
    Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 19.11.2020
    11,99 €
    E-kirja

    sis. alv.

    Heti saatavilla

  5. Uutuus
    Question It! How to Stop Feeling Guilty and Stuck Tiina Sorsamäki
    Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 19.11.2020
    9,99 €
    E-kirja

    sis. alv.

    Heti saatavilla

  6. Uutuus
    Question it! How to Make Choices and Your Wishes True Tiina Sorsamäki
    Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 19.11.2020
    9,99 €
    E-kirja

    sis. alv.

    Heti saatavilla

  7. Uutuus
    Henkistä fitnessiä ja älykkyyttä työelämään - kok(...) Hannu Sirkkilä
    Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 23.11.2020
  8. Uutuus
    Minun ensimmäinen proteesini Apuvälineteknikon liite
    Susanna Schubert
    Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 11.11.2020
  9. Uutuus
    Minun ensimmäinen proteesini Vanhempien liite
    Susanna Schubert
    Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 11.11.2020
  10. Uutuus
    Suositukset kokemusasiantuntijakoulutuksiin Sisältäen myös palkkiokäytännöt ja -suositukset
    KoKoA -Koulutetut Kokemusasiantuntijat ry (Ed.)
    Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 11.11.2020

Oppaita kaikkiin elämän vaiheisiin

Jokaisella meistä tulee jossain elämän vaiheessa vastaan tilanteita, joissa tarvitsemme opastusta ja neuvoja ja usein ensimmäinen vaihtoehto on kääntyä lähipiirin puoleen tunteiden ja ajatusten jakamiseen ja läpikäymiseen. Mutta myös kirjoista löytyy tietoa lähes kaikista aiheista, joko kirjailijoiden omien kokemusten perusteella tai alan ammattilaisten julkaisemana. Olipa kyse parisuhteesta, perhe-elämästä, urasta, hyvinvoinnista tai itsetutkiskelusta – opaskirjoja löytyy joka lähtöön, myös BoD:n kirjakaupan valikoimasta. Tutustu monipuolisiin elämäntaidon ja käytännön oppaisiin ja löydä juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivat kirjat!

Kasvatuksesta ja vanhemmuudesta

Vanhemmat etsivät usein neuvoja ja vinkkejä lasten kasvatukseen, uhmaikään ja muihin elämäntilanteisiin liittyen. Rajojen asettaminen ja kannustava asenne kaikissa tilanteissa voi olla vaikeaa ja välillä on helpompi antaa periksi. Lähipiirin, kuten isovanhempien ja lapsellisten ystävien neuvot, ovat monissa tapauksissa ensisijaisen tärkeitä, mutta myös kokemuksiin perustuvat ja ammattilaisten kirjoittamat opaskirjat voivat auttaa lapsen kasvatuksen eri vaiheissa, aina vauvaiästä teiniksi saakka. BoD:n kirjakaupasta löydät monipuolisen valikoiman lasten ja nuorten kasvatukseen sekä vanhemmuuteen liittyen.

Ajanhallinta ja tehokkuus työssä ja vapaa-ajalla

Yksi digitaalisen aikamme ilmiö on se, että olemme aina tavoitettavissa. Tämä aiheuttaa monille stressiä niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin ja toiveena on usein oman ajan hallinta sekä selkeä jako työn ja vapaa-ajan välillä. Joskus tämä hoituu helposti kännykän sulkemisella, mutta usein oman ajan ja elämän hallinta on kiinni monesta eri tilanteesta ja myös muut perheenjäsenet on otettava huomioon. Uudet näkökulmat ja menetelmät antavat tällöin ideoita ja inspiraatiota arjen ja työn järjestelyyn käytännön vinkkien avulla. BoD:n kirjakaupasta löydät sekä pienet niksin arjen helpottamiseen että tieteellisiä teoksia ajanhallintaan alan ammattilaisilta.

Hengellisyys ja sisäinen hyvinvointi

Konkreettiset neuvot rauhallisempaan elämään auttavat monien ulkoisten tilanteiden järjestelyssä. Ihmisen sisäinen rauha on kuitenkin myös tärkeä ottaa huomioon, sillä levoton mieli ei välttämättä pysty ajattelemaan järkevästi ja tarkoituksenmukaisesti. Säännölliset hengitysharjoitukset, meditointi, jooga, venyttely ja muut tasapainottavat harjoitukset sekä itsetutkiskelu auttavat usein pääsemään sellaiseen tilaan, jossa mieli toimii ilman häiritseviä tekijöitä ja löytää ratkaisuja hankaliin tilanteisiin. Alkuun pääseminen voi itsenäisesti olla vaikeaa, jolloin BoD:n kirjakaupan opaskirjat tulevat tarpeeseen. Tutustu valikoimaan ja edistä oppaiden avulla omaa sisäistä hyvinvointiasi.