Elämäntaito & käytännön oppaat

Opastusta tarvitaan monissa eri elämänvaiheissa: vanhemmuus, ura, itsensä löytäminen, terveys ja oma taloudellinen tilanne ovat esimerkkejä aiheista, joihin etsitään tietoja, tukea ja vinkkejä kirjallisuudesta. BoD:n monipuoliset julkaisut mm. kasvatukseen, säästämiseen ja hengellisyyteen liittyen kouluttavat ja neuvovat lukijaa käytännön aiheissa.

 1. Uutuus Suosittu
  Tarinoita tatuointien takana Virpi Partanen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 01.12.2019
  11,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 2. Uutuus
  Kehukee vuan Vesa Karvinen, Pirkko Remes
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 19.12.2019
 3. Aamutähti & Ada Tietous ja totuus
  Esa Halminen, Tapani Koivula
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 15.11.2019
  2,49 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 4. Rakkauden päiväkirja 1997, 2010-2012
  Mirka Salminen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 13.11.2019
 5. The secret they did not say TO US!!! A.N. KARAMBAKHSH
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 02.11.2019
  5,49 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 6. Avio-onni ei ole sattumaa Pentti Suihkonen, Eeva Suihkonen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 24.10.2019
  5,49 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 7. Lempeä luopuminen Kun on aika luopua
  Eeva-Liisa Kauhanen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 30.09.2019
  14,99 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 8. Repola ja Kettu Kirja tietoisesta johtajuudesta
  Anne-Marie Krogars
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 30.09.2019
 9. Suosittu
  Onnistumisen psykologiaa Voimavaralähtöisiä teitä persoonallisuuden kehittämisee(...)
  Ritva Abao
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 27.09.2019
 10. Joonatan ydinajatuksia Esa Halminen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 22.09.2019
  2,49 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

Oppaita kaikkiin elämän vaiheisiin

Jokaisella meistä tulee jossain elämän vaiheessa vastaan tilanteita, joissa tarvitsemme opastusta ja neuvoja ja usein ensimmäinen vaihtoehto on kääntyä lähipiirin puoleen tunteiden ja ajatusten jakamiseen ja läpikäymiseen. Mutta myös kirjoista löytyy tietoa lähes kaikista aiheista, joko kirjailijoiden omien kokemusten perusteella tai alan ammattilaisten julkaisemana. Olipa kyse parisuhteesta, perhe-elämästä, urasta, hyvinvoinnista tai itsetutkiskelusta – opaskirjoja löytyy joka lähtöön, myös BoD:n kirjakaupan valikoimasta. Tutustu monipuolisiin elämäntaidon ja käytännön oppaisiin ja löydä juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivat kirjat!

Kasvatuksesta ja vanhemmuudesta

Vanhemmat etsivät usein neuvoja ja vinkkejä lasten kasvatukseen, uhmaikään ja muihin elämäntilanteisiin liittyen. Rajojen asettaminen ja kannustava asenne kaikissa tilanteissa voi olla vaikeaa ja välillä on helpompi antaa periksi. Lähipiirin, kuten isovanhempien ja lapsellisten ystävien neuvot, ovat monissa tapauksissa ensisijaisen tärkeitä, mutta myös kokemuksiin perustuvat ja ammattilaisten kirjoittamat opaskirjat voivat auttaa lapsen kasvatuksen eri vaiheissa, aina vauvaiästä teiniksi saakka. BoD:n kirjakaupasta löydät monipuolisen valikoiman lasten ja nuorten kasvatukseen sekä vanhemmuuteen liittyen.

Ajanhallinta ja tehokkuus työssä ja vapaa-ajalla

Yksi digitaalisen aikamme ilmiö on se, että olemme aina tavoitettavissa. Tämä aiheuttaa monille stressiä niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin ja toiveena on usein oman ajan hallinta sekä selkeä jako työn ja vapaa-ajan välillä. Joskus tämä hoituu helposti kännykän sulkemisella, mutta usein oman ajan ja elämän hallinta on kiinni monesta eri tilanteesta ja myös muut perheenjäsenet on otettava huomioon. Uudet näkökulmat ja menetelmät antavat tällöin ideoita ja inspiraatiota arjen ja työn järjestelyyn käytännön vinkkien avulla. BoD:n kirjakaupasta löydät sekä pienet niksin arjen helpottamiseen että tieteellisiä teoksia ajanhallintaan alan ammattilaisilta.

Hengellisyys ja sisäinen hyvinvointi

Konkreettiset neuvot rauhallisempaan elämään auttavat monien ulkoisten tilanteiden järjestelyssä. Ihmisen sisäinen rauha on kuitenkin myös tärkeä ottaa huomioon, sillä levoton mieli ei välttämättä pysty ajattelemaan järkevästi ja tarkoituksenmukaisesti. Säännölliset hengitysharjoitukset, meditointi, jooga, venyttely ja muut tasapainottavat harjoitukset sekä itsetutkiskelu auttavat usein pääsemään sellaiseen tilaan, jossa mieli toimii ilman häiritseviä tekijöitä ja löytää ratkaisuja hankaliin tilanteisiin. Alkuun pääseminen voi itsenäisesti olla vaikeaa, jolloin BoD:n kirjakaupan opaskirjat tulevat tarpeeseen. Tutustu valikoimaan ja edistä oppaiden avulla omaa sisäistä hyvinvointiasi.