Matkailu & maantiede

Ihmiset matkustelevat kerätäkseen uusia kokemuksia ja kokeakseen seikkailuja. Kulttuurierot ja erilaiset elämäntavat ovat usein suurin syy lähteä toiseen maahan, sillä oikeaa ymmärrystä toisia tapoja ja perinteitä kohtaan saa kunnolla vain paikan päällä. Matka vieraaseen kulttuuriin kannattaa valmistella etukäteen – käsitys vierailtavan maan maantiedosta, omista matkareiteistä, paikallisista tavoista ja muista matkakohteen oleellisista asioista on usein eduksi.

 1. Uutuus
  Vaelluksia Sveitsin Alpeilla Via Alpina 1 ja Haute Route
  Aku-Petteri Korhonen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 27.09.2021
 2. Islamin uskonnon peruspilarit Muhammed bin Jamil , iiro Nordling (Ed.)
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 09.08.2021
  8,49 €
  E-kirja

  sis. alv.

  Heti saatavilla

 3. Physica Luonnon parantava voima
  Hildegard von Bingen , Pyhän Hildegardin seura ry (Ed.)
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 11.06.2021
 4. Yhdessä sienessä Sienestysopas
  Arto Leivo
  Kustantaja: Frank Cray Publishing Julkaistu: 01.06.2021
 5. Valkovuokko kukkii taas Niityt, maat se valloittaa
  Lea Tuulikki Niskala
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 26.04.2021
 6. TREKKING OVER THE ALPS Alta Via 2 in the Dolomites and Dream Way from Munich t(...)
  Aku-Petteri Korhonen
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 30.03.2021
 7. Suosittu
  Tiellä Siperian-junalla Aasiaan
  Elina Nuortie
  Kustantaja: Taskurapu Julkaistu: 29.03.2021
 8. Suosittu
  Ennen syntymä astrologia kosmisia käännekohtia ihmiseksi tulemisessa
  Raimo Nikula
  Kustantaja: Books on Demand Julkaistu: 18.02.2021

Matkaopas mukaan maailmalle

Täysin vieraassa maassa voi tottunutkin matkaaja tuntea olonsa alkuun eksyneeksi. Jokaisessa kadunkulmassa on tehtävä päätös seuraavasta suunnasta, nähtävyydestä, vierailtavista kaupunginosista, syömisestä ja yöpymisestä. Monia päätöksiä, jotka on helppo tehdä hyvän matkaoppaan avulla. Katso, löytyykö BoD:n valikoimasta opas seuraavaan matkakohteeseesi – tai inspiroidu tarjolla olevaista kirjoista ja valitse seuraava seikkailu niiden perusteella.

BoD:n matka- ja kielioppailla varmasti reissuun

Kielimuuri on matkaajille usein korkea, varsinkin jos englanti ei kohdemaassa ole yleisesti käytössä. Kommunikaatio on kuitenkin ehdotonta aina suunnan kysymisestä kadulla ruuan tilaamiseen ravintolassa. Kompakti kieliopas auttaa ilmaisemaan itseään paremmin – tai ainakin saamaan muutaman sympatiapisteen paikallisilta. Parhaat paikat löytyvät matkalla muiden matkailijoiden suositusten avulla ja kokemukseen perustuva matkakertomus on aina hyvä lisä oppaiden lisäksi. Mitä virheitä kannattaa välttää ja mihin pitäisi turistina kiinnittää erityistä huomiota? Muiden matkakokemuksista saat hyvän käsityksen paikallisesta kulttuurista ja olet valmis matkaan.

Inspiraatiota uusiin seikkailuihin

Jos et vielä tiedä, mihin suunnata seuraavalla lomalla, voi matkailu- ja maantiedekirjojen selailu auttaa päätöksessä. Vaikka et olisi lähiaikoina lähdössä uusiin seikkailuihin, voi niihin syventyä myös kotoa käsin: olipa kyse kielistä, kulttuurista, tulivuorista tai eri maanosien maantieteellisistä erikoisuuksista, voit tutkia maailmaa ja sen syntyä BoD:n laajan kirjavalikoiman ansiosta mistä ja milloin vain.