Selkiyttämisen työkirja yrittäjälle

Selkiyttämisen työkirja yrittäjälle

Brändi, tuotteet ja viestintä

Mitra Vasara

ePUB

1,0 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523396227

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.08.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
18,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Nosta tuottavuuttasi kirkastamalla yrityksesi ydin!

Työkirjan helpot ja olennaiset kysymykset ohjaavat sinut selkiyttämään sen mikä yrityksessäsi toimii parhaiten, mikä taas kaipaa kehittämistä ja mitä et oikeastaan halua tehdä lainkaan. Prosessin avulla ohjaudut yhdenmukaistamaan viestintäsi, optimoimaan tuotevalikoimasi sekä korostamaan yrityksesi vahvuuksia.

Jos ei ole strukturoitua, joudut tekemään esimerkiksi esittelytekstejä tai tarjouksia moneen kertaan - ja kallista työaikaasi kuluu hukkaan. Jos taas viestintäsi ei ole yhdenmukaista, brändisi ei jää selkeästi asiakkaiden mieleen eivätkä asiakkaat hahmota, missä juuri sinä olet paras. Jos tuotteet eivät ole optimaalisia, menetät potentiaalisia asiakkaita ja tuloja aivan turhaan.

Selkiyttämisen jälkeen kaikki olennainen tieto yritykseesi liittyen löytyy yhdestä paikasta, ja se on myös muokattavissasi koska tahansa. Työaikasi säästyy olennaiseen ja sinulla on varma olo yrityksesi perusasioista: tuotteesi ovat yhdenmukaisia, hinnoittelusi selkeää ja viestintäsi suunnitelmallista.

Lähde mukaan yllättävän syvälliseen ja palkitsevaan selkiyttämisprosessiin!
Mitra Vasara

Mitra Vasara

Mitra Vasara is Published Author, Speaker, Blogger and Singer & songwriter from Finland. Mitra holds a Bachelor's degree in both Business Administration and Design. She is a member of Mensa. Mitra aims for simplicity and sincerity in all of her work.

Mitra Vasara on kirjailija, puhuja, Hidasta elämää -bloggaaja sekä laulaja & lauluntekijä. Koulutukseltaan hän on markkinoinnin tradenomi ja muotoilija. Mitra on Mensan jäsen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.