Sydänmuste
Uutuus

Sydänmuste

Eija Rantalainen

Kovakantinen

92 sivua

ISBN-13: 9789528034902

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.10.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
20,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Romanttista eskapismia, syviä vesiä, kirkkaita kipinöitä, unelmien tajua, ajan rajallisuutta - ja poissaolon läheisyys.

Sydänmuste muuttaa arjen ohikiitävät hetket runoiksi. Valon ja pimeän vaihtelu piirtää vuodenajoille kauniit ääriviivat. Säkeet houkuttelevat retkelle luontoon, jossa elämän tummimmat sävyt hehkuvat.

Muusikko Mikko Kuustosen Huoneen täydeltä Pyhää -kappale syntyi tämän kokoelman kahden runon tunnelman pohjalta. Teksteissä Kuustonen kuvaili olevan paljon pysäyttävän kaunista.

Eija Rantalainen on monipuolisesti kirjoittava elokuva-addikti, joka pyrkii elämään hetkessä, mutta kaipaa mustavalkoisten valokuvien aikaa. Hän on kotoisin Kouvolasta, Kymijoen varrelta.
Eija Rantalainen

Eija Rantalainen

Eija Rantalainen (s.1980) on ammatiltaan tietopalvelusihteeri ja työskennellyt mm. kirjastovirkailijana sekä toimittajana. Sydänmuste on Eija Rantalaisen esikoisrunokokoelma.

Runoilijaa inspiroivat musiikki, elokuvat, luonto sekä kadonneiden ihmisten tarinat. Tekstit hengittävät syvään ja katsovat kauneutta silmiin - väistämättä arjen tummia tunteita. Runot välttelevät tarpeetonta monimutkaisuutta, mutta kestävät useammankin lukukerran. Läpi kokoelman ne säilyttävät vahvan, tuoreen äänen perinteitä kunnioittaen.

Kokoelma soveltuu runouden vasta-alkajille sekä tottuneemmille lukijoille. Runokirja on persoonallinen lahjaidea, kestävä muisto tärkeälle ihmiselle. Kirja soveltuu erinomaisesti myös yrityslahjaksi.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.