Messiaan oikeudenkäynti

Messiaan oikeudenkäynti

Evankelioiden mukaan

Raine Metsävuori

ePUB

750,5 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528032113

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.12.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kristuksen oikeudenkäynnin tiedot perustuvat neljän evankeliumin kertomuksiin sekä Pilatuksen asiakirjoista saatuihin tietoihin. Näiden dokumentoitujen tietojen pohjalta on voitu todeta ainakin viisi Jeesuksen oikeudenkäyntiin liittyvää kuulustelua. Maaherra Pontius Pilatuksen luona Jeesus viipyi pitempään ylipappien syyttäessä häntä siitä, ettei Jeesus ollut noudattanut Mooseksen antamaa lakia eikä pitänyt sapattia siten kuin fariseukset edellyttivät. Vaa'assa ei painanut mitään Jeesuksen hyvät teot ja sairauksien parantamiset, kun sanhedrin päätti, että Jeesus oli ansainnut ristinkuoleman.
Raine Metsävuori

Raine Metsävuori

Raine Metsävuori on vuosien ajan perehtynyt evankeliumien kertomuksiin Jeesuksesta ja hänen opetuksiinsa. Tässä kirjassa hän on pyrkinyt yhdistämään neljän evankeliumin kertomukset noudattaen useimpien raamatuntutkijoiden hyväksymää kronologista järjestystä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.