Jos uutiskirje ei näy oikein, klikkaa tästä.
      Kesä 2015
BoD - Books on Demand
 
BoD:n uudet kirjailijapalvelut

BoD tarjoaa nyt kirjailijoilleen entistä monipuolisempia palveluita, joita voit hyödyntää niin ennen kirjasi julkaisua, kuin julkaisemisen jälkeenkin. Olitpa sitten kokenut omakustannekirjailija tai ensikertalainen, voit valita monipuolisesta valikoimastamme juuri sinulle sopivimmat vaihtoehdot, korjausluvusta kannen suunnitteluun tai omasta kirjailijankotisivusta verkkomainontaan.
Monet palveluistamme ovat maksuttomia ja suosittelemmekin jokaista kirjailijaamme käymään oman kirjan julkaisua läpi esimerkiksi maksuttoman ja hyödyllisen Julkaisukonseptin kysymysten avulla.

Lue lisää
Helsingin kirjamessut

SINUN KIRJASI KIRJAMESSUILLA

Suomen kirja-alan merkittävin tapahtuma, Helsingin kirjamessut järjestetään tänä vuonna 22.–25.10. Messuilla kohtaavat kaikki kirjoista kiinnostuneet, lukijoista kirjailijoihin ja toimittajista kirjakauppiaisiiin. Messuilla sinulla on erinomainen tilaisuus esitellä oma kirjasi BoD:n osastolla. Voit valita kahdesta messupakettivaihtoehdosta: 99 euron Standard-paketissa kirjastasi on esillä yksi kappale ja 249 euron hintaisessa Premium-messupaketissa hyllyssä on kolme kappaletta kirjaasi ja optimoimme messuesiintymisesi esitteellä kirjastasi. Lisätietoja kotisivuiltamme.


Tilaa messupaketti
BoD Spotlight

KIRJAILIJAT VALOKEILASSA

Uusi BoD Spotlight -artikkelisarja blogissamme esittelee BoD-kirjailijoita, jotka ovat onnistuneet erityisen hyvin kirjansa markkinoinnissa ja onnistuneet myymään kirjaansa esimerkiksi erilaisten markkinointitempausten tai luovien ideoiden ansiosta. Inspiroidu ensimmäisten Spotlight-kirjailijoidemme, runoilija Susinukke Kosolan ja novellikirjailija Eeva-Maria Liskon, haastatteluista.

Uutta BoD:lla

MIELENKIINTOISTA LUETTAVAA BoD:N BLOGISSA

BoD:n uudesta blogista saat hyödyllisiä vinkkejä ja ohjeita oman kirjasi julkaisuprojektia varten. Perehdymme monipuolisesti aiheisiin liittyen kirjan julkaisuprosessiin, blogista löytyy muun muassa vinkkejä oman kotisivun tekemiseen tai tietoa siitä, miten kirjan metatiedot voivat vaikuttaa sen myyntimesnestykseen.

Jos haluat peruuttaa uutislehden tilauksen, klikkaa tästä: www.bod.fi/uutiskirje.
Voit käyttää linkkiä myös siinä tapauksessa, että sähköpostiosoitteesi muuttuu.
© Books on Demand GmbH – Toimitus: Saara Golombek
AG Kiel I HRB 4551 NO
I Yritysjohto: Dr. Gerd Robertz, Yogesh Torani
FOLLOW US       
© Copyright 2017 - Books on Demand