takaisin kotisivulle

Viivytykset kirjatilauksissa

Hyvä kirjailijamme,

painossamme on ruuhkaa ja valitettavasti emme tällä hetkellä pysty painamaan kirjoja normaalien painoaikojen puitteissa. Olemme tästä todella pahoillamme! Viivästysten syy on poikkeuksellisen korkea ja pitkäkestoinen kirjatilausten määrän kasvu yhdistettynä säädettyihin varotoimiin, joita noudatamme Covid-19:n takia. 

Valmistauduimme huolella joulusesonkiin, painoomme palkattiin lisää henkilökuntaa, aloitimme jo hyvissä ajoin painaa kirjoja vuorokauden ympäri jokaisena viikonpäivänä. Kirjakaupan yllättävän suuri tilausmäärä ja kirjojen omatilausten määrän kasvu kuitenkin ylittivät merkittävästi viime vuoden tilausmäärät. Varsinkin joulukuussa tilausmäärät olivat erityisen korkeita, jopa 60 % yli edellisvuoden ja tämä tietysti asetti haasteita niin painokapasiteetille kuin henkilökunnalle. Yleensä joulun jälkeen tilausmäärät vähenevät merkittävästi, niin että pystymme suhteellisen nopeasti kuromaan umpeen syntyneen suman, mutta tänä vuonna myös vuodenvaihteen jälkeen tilausmäärä on pysynyt korkeana. Erityisesti tämä vaikuttaa kovakantisten ja rengaskirjojen painoon, niiden monimutkaisemman painoprosessin takia. 

Työskentelemme edelleen vuorokauden ympäri ja myös viikonloppuisin, voidaksemme käsitellä mahdollisimman suuren määrän tilauksia mahdollisimman nopeasti. Covid 19-varotoimien takia emme valitettavasti pysty nostamaan henkilöstökapasiteettiamme enempää, toimimme niin suurella miehityksellä kuin rajoitusten puitteissa ja työntekijöidemme terveyttä vaarantamatta voimme. 

Haluaisimme todella mielellämme pystyä sanomaan ajankohdan, milloin tämä tilanne muuttuu tai tarkempia toimitusaikoja, mutta sitovasti sitä on valitettavasti mahdotonta sanoa. Voimme vain sanoa, että olemme todella pahoillamme jokaisesta viivästyneestä kirjatilauksesta, tiedämme, miten tärkeää on saada oma kirja käteen mahdollisimman pian ja teemme kaikkemme, jotta tilanne helpottaisi mahdollisimman pian. 

Näin tavoitat meidät


Puhelimitse
: maanantaista keskiviikkoon 10 - 16, torstaisin 11 - 15 puhelinnumerosta +358 (0)9 - 2516 6349 
Sähköpostitse: info@bod.fi

Sosiaalisen median kanavissa, Facebookissa, Instagramissa ja blogissamme annamme säännöllisesti vinkkejä kirjoittamiseen, kirjan julkaisuun ja markkinointiin liittyen. 

 

BoD-tiimisi

 

 

Kirjautuminen myBoD-tilille