takaisin kotisivulle

Olemme täällä teitä varten

Hyvä kirjailijamme,

poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta voit julkaista kirjasi, tehdä siitä uuden painoksen, tilata siitä pieniä painoksia kuten aina ennenkin. Kirjasi on myös normaaliin tapaan kirjakauppojen ja kirjastojen tilattavissa. 

Jos tarvitset apua kirjaprojektisi toteutuksessa, tavoitat asiakaspalvelumme puhelimitse tai sähköpostitse. Neuvomme ja autamme sinua mielellämme. 

Painomme toimii normaalisti, noudattaen viranomaisten suosituksia ja määräyksiä esimerkiksi hygienian ja turvavälien suhteen. Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi toimitusketjussa voi kuitenkin olla viivästyksiä, sillä postin ja pakettipalveluiden toimitus on osittain ruuhkautunutta. Viivytykset koskevat kokemuksemme mukaan etenkin Postin toimittamia kirjoja (tämä on lähetustapa Standard, jonka voit valita, jos tilaat meiltä yksittäisiä kirjoja, suuremmat kirjalähetykset lähetetään aina DHL:n kautta). 

Kirjasi on normaaliin tapaan saatavilla kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista ja tietenkin BoD:n omasta verkkokirjakaupasta. Pidämme sinut ajan tasalla mahdollisista muutoksista.

Näin tavoitat meidät


Puhelimitse
: maanantaista keskiviikkoon 10 - 16, torstaisin 11 - 15 puhelinnumerosta +358 (0)9 - 2516 6349 
Sähköpostitse: info@bod.fi

Sosiaalisen median kanavissa, Facebookissa, Instagramissa ja blogissamme annamme säännöllisesti vinkkejä kirjoittamiseen, kirjan julkaisuun ja markkinointiin liittyen. 

 

BoD-tiimisi

Kirjautuminen myBoD-tilille