• Elisa Kirja ja BoD

    yhteistyössä

    julkaise maksutta

    oma e-kirja
Elisa Kirja

Helppo ja maksuton julkaiseminen

Elisa Kirja ja BoD toimivat yhteistyössä ja voit BoD E-kirjan kautta julkaista teoksesi halutessasi ainoastaan sähköisessä muodossa - maksuttomasti. Tavoitat näin nimenomaan lukijaryhmät, jotka arvostavat spontaania mahdollisuutta lukea tekstejä lukulaitteista, tableteilta ja mobiililaitteista.

E-kirjaprojektin toteutus ja julkaisu onnistuu helposti ja kätevästi BoD:n kotisivuilla myBoD-käyttäjätilin avulla. 

Asiakaspalveluumme neuvoo sinua mielellään numerossa 09 2516 6349 tai sähköpostitse osoitteessa info@bod.fi.

So profitieren Sie

Houkuttelevat palkkiot

 

Jokaisesta yli 0,49 € hinnalla myydystä e-kirjasta sinulle maksetaan 70 % kirjailijanpalkkiota e-kirjan nettomyyntituotosta. Hintaesimerkkejä:

2,99 EUR  e-kirjan myyntihinta
1,10 EUR  palkkiosi per myyty kirja

5,99 EUR  e-kirjan myyntihinta
2,20 EUR  palkkiosi per myyty kirja

So funktionierts

Maailmanlaajuisesti laajin myyntikanava

Mahdollisuutesi tavoittaa useimmat lukijat: BoD luetteloi e-kirjasi sekä mahdollisen painetun kirjasi kaikkiin tärkeimpiin kirjakauppoihin ja nettikirjakauppoihin - halutessasi myös kansainväliseen myyntiin.

Jos julkaiset myös painetun kirjan, painetaan se tarvepainatuksella (Print-on-Demand) vasta tilauksesta ja toimitetaan lukijalle.

E-kirja ja painettu kirja

Haluatko julkaista myös painetun kirjan?

Halutessasi voit julkaista kirjasi e-kirjan lisäksi myös painettuna kirjana. Kirjasi luetteloidaan kirjakauppojen ja kirjastojen tilattavaksi ja sitä painetaan vasta kun sitä on tilattu - yhdestä kappaleesta alkaen. Päätät itse kirjan ohjemyyntihinnasta ja näin omasta kirjailijanpalkkiostasi. Voit myös tilata itsellesi omaa kirjaasi edullisempaan omatilaushintaan.

Lue lisää

Kirjautuminen myBoD-tilille