Siirry yhteenvetoon

Sija 1

8
Labyrintti nimeltä Baabeli
Ali-Vireinen, Aina
Kovakantinen
376 Sivua
ISBN 978-952-80-1213-9
€ 27,90
sis. alv., ei sisällä toimituskuluja
  • Kuvaus
  • Kirjailija
  • Arvostelut (0)

Labyrintti nimeltä Baabeli

Tiedätkö, mitä Freud, Goethe, Hemingway, Kafka, H.C. Andersen, Jorge Luis Borges ja Paulo Coelho puuhastelevat kulissien takana? Entä montako sivua erottaa Jakomäen, Pääsiäissaaren ja Santiago de Compostelan toisistaan?
Kaipaatko elämääsi maisemanvaihdosta, säädytöntä sählinkiä, roisia hirtehishuumoria, rappioromantiikkaa ja slummiglamouria?

”Labyrintti nimeltä Baabeli” on kolmen koplan päättömän hauska matka stadilaisesta betonilähiöstä maailman ääriin ja ihmisyyden ytimeen. Se on moderni versio Don Quijoten kamppailusta tuulimyllyjä vastaan, uusintaotos Daavidin ja Goljatin kaksintaistosta ja Orfeuksen viimeinen mahdollisuus olla katsomatta liian varhain taaksensa. Mitkä ovat lukemat valotaululla loppusummerin soidessa?

Sukella Baabelin labyrinttiin ja löydä vastaukset kysymyksiin!

Aina Ali-Vireinen

Aina on mobiili kosmopoliitti, jolle moni maailmankolkka on tullut tutuksi polun varrella. Hän on syntyperäinen stadilainen ja yltiöpositiivinen säästä riippumatta. Luonto ja erityisesti meri ovat lähellä sydäntä. Kroonisia kiinnostuksen kohteita ovat elämä, ihminen, kieli ja kulttuuri. Ainan intohimona on sanoittaa kaikki se, mikä elämässä tulee vastaan. Proosa, novelli, runo, huumori, underground ja maaginen realismi ovat Ainan ominta tonttia. ainaalivireinen.fi kotisivuilla voit tutustua tarkemmin Ainaan ja lukea mietteitä ja otteita hänen vastasyntyneistä kaksosistaan eli teoksista ”Labyrintti nimeltä Baabeli” ja ”Paskapäiväkirja”.

Ainan motto: (ehkä jonain päivänä) kaksi miinusmerkkistä lukua (voi) tuottaa plus merkkisen lopputuloksen.


https://www.ainaalivireinen.fi/

Muita BoD:n julkaisuja

Kirjautuminen myBoD-tilille