Siirry yhteenvetoon

Sija 1

8
Ultra Lean Business
Leijala, Antti
Pehmeäkantinen
132 Sivua
ISBN 978-951-568-994-8
€ 29,00
sis. alv., ei sisällä toimituskuluja
  • Kuvaus
  • Kirjailija
  • Arvostelut (0)

Ultra Lean Business

Kirjan ensisijainen tavoite on, että pienyrittäjä oppii 10 eri aihealueen puitteissa noin 50 asiaa, joiden avulla voi saman tien parantaa kilpailukykyään pienin askelin ja keskittyen oleelliseen.

Kirjan sisältö on suunniteltu niin että se soveltuu pikkuyrittäjästä yliopistotasoon sekä aloittavasta yrittäjästä jo kaiken kokeneeseen sarjayrittäjään. Kirja myös soveltuu kaikkien alojen yrittäjille ja yrittäjiksi opiskeleville.

Helppoa, nopeaa ja tehokasta!

Yksi kantava voima tälle kirjalle on "jatkuvan oppimisen" periaate. Oli kyse mistä tahansa aihealueesta, oppiminen ei saa jäädä kertaluonteiseksi. Oleellista ei ole kirjan lukeminen, vaan se että luo pohjan elinikäiselle oppimiselle ja näin kykenee tehostamaan toimintaansa vuodesta toiseen kaikilla liiketoiminnan alueilla.

Kirja sisältää myös paljon erilaisia tehtäviä ja hyödyllisiä linkkejä.

Mikäli mieluummin opiskelet verkossa, tutustu saman sisältöiseen verkkokurssiin osoitteessa
www.pktehokasyritys.fi/UltraLeanBusinessMusta.

Antti Leijala

Kirjan on tehnyt tekniikan lisensiaatti Antti Leijala.

Yrityksensä PKtehokasyritys Oy kautta hän auttaa mikro- ja pienyrityksiä toiminnan tehostamisessa, keskittyen myynnin tehostamiseen, innovaatiokehitykseen, yrityksen johtamisen tehostamiseen, ajankäytön tehostamiseen sekä ongelmanratkaisuun.

PKtehokasyrityksen valikoimassa on kirjoja, e-kirjoja, verkkokursseja, pilvipalveluja, neuvontaa, konsultointia sekä koulutusta tarpeen mukaan.

PKtehokasyritys on valittu ELY-keskuksen yritysten kehittämispalvelujen puitesopimukseen 1.3.2018 lähtien ja pystyt näin ollen hyödyntämään valtion 75-80% tukea yrityksen kehittämiseen jatkossa.

Antilla on 20 vuoden kokemus kansainvälisen liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä (tuotehallinta, ratkaisuliiketoiminta, hinnoittelu, myynnin tehostaminen, strategiatyö, suunnittelu, muutosprojektit & laatu) sekä 12 vuoden kokemus pienyrittäjyydestä (nanoteknologian maahantuonti, yksilölliset perinnekäsityöt parkkinahasta ja pienyritysten konsultointi).

Lisäksi Antti on Lean Six Sigma pohjaisen myynnin musta vyö ainoana Suomessa ja tietokirjailija joka tekee väitöskirjaansa mikroyritysten ongelmista.


Kirjan tekijään voi tutustua osoitteessa https://www.linkedin.com/in/anttileijala/

Kirjailijan muut julkaisut

Kirjautuminen myBoD-tilille