Siirry yhteenvetoon

Sija 1

8
Koivulehto
Mäntylä, Juha; Tuominen, Arttu
Pehmeäkantinen
152 Sivua
ISBN 978-952-7211-09-0
Kustantaja: Kustantamo Helmivyö
€ 15,00
sis. alv., ei sisällä toimituskuluja
  • Kuvaus
  • Kirjailija
  • Arvostelut (0)

Koivulehto

Koivulehdon novellit ovat saaneet innoituksensa Suomen kesäöistä - niiden valoisuudesta ja varjoista. Kaikki tarinat kiertyvät juhannuksen ympärille ja vievät lukijan hämäriin metsiin, vesien äärelle ja keskikesän tuoksuihin. Lähde kolmentoista kokeneen kirjailijan matkaan halki usvaisten laidunniittyjen ja rannoilla palavien kokkojen ja koe keskikesän taika.

Koivulehto on ensimmäinen Suomessa julkaistu juhannusaiheinen kauhu- ja jännitysnovellien antologia. Tunnelmallisia novelleja ovat kirjoittaneet muun muassa Harri Hietikko, Juha Jyrkäs, Pasi Luhtaniemi, Helena Numminen ja Karoliina Suoniemi.

Juha Mäntylä

Kirjailija Juha Mäntylä (s. 1979) asui lapsuutensa ja nuoruutensa Merikarvialla Tuorilan kylässä. Puolet elämästään hän on ollut pois Tuorilasta, mutta palaa sinne mielellään kaunokirjallisessa tuotannossaan. Sydämeltään hän on aina tuorilalainen.
Mäntylän tuotantoon kuuluu useita rikosromaaneja sekä suosittujen Joulukalenteri-antologioita.

Arttu Tuominen

Arttu Tuominen (s.1981) on porilainen ympäristöteknologian yamk-insinööri. Vapaa-aikanaan kalastusta, veneilyä ja kirjallisuutta harrastava Arttu painii päivätyönään ympäristönsuojelutehtävien parissa Satakunnassa. Hänen esikoisromaaninsa Muistilabyrintti ilmestyi 2015.

Kirjautuminen myBoD-tilille