Siirry yhteenvetoon

Sija 1

8
Mikä ihmeen NFC?
Pihkala, Juhani
Pehmeäkantinen
132 Sivua
ISBN 978-951-568-276-5
€ 23,90
sis. alv., ei sisällä toimituskuluja
  • Kuvaus
  • Kirjailija
  • Arvostelut (0)

Mikä ihmeen NFC?

NFC-teknologian avulla voit käyttää älypuhelinta aivan uudella tavalla. Koskettamalla puhelimella NFC-tagia tai laitetta, joka sisältää NFC-tagin, voit automatisoida puhelimen toimintoja, käynnistää palveluita, välittää tietoa tai maksaa ostoksesi. 

NFC-tagien lukemiseksi et tarvitse hiirtä tai näppäimistöä eikä sinun tarvitse klikata mitään painiketta. Luet tagin sisältämän informaation koskettamalla tagia NFC-puhelimella. Puhelin lukee tagin informaation ja toimii sen mukaisesti.

Kirja on tarkoitettu harrastuskäyttöön. Saat tietoa Android-käyttöjärjestelmän mukaisista NFC-älypuhelimista, tagien  ominaisuuksista sekä tagien luku- ja kirjoitussovelluksista. Kirjassa on runsaasti esimerkkejä NFC-tekniikan käyttösovelluksista. Saat myös vinkkejä siitä, miten NFC-tagit auttavat ikäihmisten ja toimintarajoitteisten henkilöiden arjessa. 

Kirjan linkkien kautta voit ladata älypuhelimeesi NFC-sovelluksia, pääset oheismateriaaleihin ja muille Internetin NFC-sivuille. Jotta kirjan linkkejä ei tarvitse kirjoittaa käsin, linkkien yhteydessä on myös QR-koodi. Lukemalla puhelimella koodin siirryt kätevästi QR-koodin osoittamalle web-sivulle.

Juhani Pihkala

Tietokirjailija Juhani Pihkala on julkaissut aiemmin Prosessisuureiden mittaustekniikka -oppikirjan, työryhmän jäsenenä Tietotekniikka ammatillisille oppilaitoksille -oppikirjan sekä useita Prosessitekniikan oppikirjoja.

Kirjautuminen myBoD-tilille