Siirry yhteenvetoon

Sija 1

8
Tulen tyttäriä
Carole, Maria
Pehmeäkantinen
352 Sivua
ISBN 978-952-80-0073-0
€ 17,90
sis. alv., ei sisällä toimituskuluja
  • Kuvaus
  • Kirjailija
  • Arvostelut (0)

Tulen tyttäriä

"Ei ole sinun osasi sen parempi tai huonompi kuin muidenkaan. Yhtä kaikki ylhäältä saneltu."

Tulen tyttäriä on viihteellinen fantasiaromaani, joka kertoo omaleimasta tarinaa Naarnista, Liviasta ja Emmasta. Kolme tulisieluista naista hakevat osaansa rakkaudesta ja paikkaansa maailmassa. Soturi, tytär ja äiti. Minkä roolin kukin jumalilta harteilleen saa tai itse ottaa?

Tulen tyttäriä antaa empimättä naiselle miekan käteen, mutta ei korota ketään sukupuolensa vuoksi erityisasemaan. Maria Carolen esikoisteos keskittyy siihen, mikä elämässä on tärkeää silloinkin kun ympärillä kuohuu.

Alunperin Osuuskumma-kustannuksen julkaisema Tulen tyttäriä oli Kuvastaja-palkinnon ehdokkaana v. 2015.

- - -

"Carole kirjoittaa viehättävästi ja elävästi. Tulen tyttäriä on ihana kirja. En ole suuri romantiikan ystävä, mutta silti on sanottava näin: ihana kirja. Ehdottomasti yksi vuoden mieleenpainuvimmista lukukokemuksista."
- Kastanjan lukupäiväkirja -blogi

Maria Carole

Maria Carole on ulkosavolainen ranskansuomalainen, jonka elämä olisi paljon ankeampaa ilman satapäistä alati laajenevaa lammaskokoelmaa, kirjavia ikäepäsopivia tennareita ja kasarirockia. Arjessaan hän tekee töitä laadunhallinnan parissa ja lounastunnilla suunnittelee seuraavaan tarinaan mahdollisimman omituisia eläimiä.

Kirjautuminen myBoD-tilille