Siirry yhteenvetoon

Sija 1

8
Valkeat temppelit, tähtikirkkaat yöt
Penna, Matti
Kovakantinen
272 Sivua
ISBN 978-952-80-0356-4
€ 30,10
sis. alv., ei sisällä toimituskuluja
  • Kuvaus
  • Kirjailija
  • Arvostelut (0)

Valkeat temppelit, tähtikirkkaat yöt

Tämä muistelmateos kertoo erään miehen matkoista eri puolilla
maailmaa vuosina 2000 - 2008. Se vie lukijan kaukaisiin
paikkoihin ja moniin kiehtoviin kohteisiin olematta silti matkaopas. Se esittelee mielenkiintoisia historiallisia faktoja ja legendoja olematta historiankirja. Se kertoo unohtumattomista
elämyksistä, luonnonkauniista paikoista ja yllättävistä lomaromansseista, mutta myös odotteluista lentokentillä, sekaannuksista hotelleissa ja äkillisistä sairastumisista vierailla mailla. Matkoilla tapahtuu aina kaikenlaista, eikä vastoinkäymisiäkään voi välttää, mutta päällimmäisenä tekstissä kuitenkin huokuu seikkailun ja kokemisen riemu, kirjoittajan hehkuttamat valkeat temppelit ja tähtikirkkaat yöt. Suomalainen vaeltaja piti maailmalla kulkiessaan koko ajan tarkkaa matkapäiväkirjaa, johon nämä muistelmat visusti pohjatuvat.

Matti Penna

Matti Penna on mies. jolla on takanaan taloustieteiden maisterin tutkinto ja yli kolmen vuosikymmenen pituinen ura tietojärjestelmien parissa, historian opintoja ja matkustelua ympäri maailmaa. Hän on ollut myös ahkera kynän käyttäjä, jonka tuloksena nämäkin persoonalliset runot ovat syntyneet .

Muita BoD:n julkaisuja

Kirjautuminen myBoD-tilille