Siirry yhteenvetoon

Sija 1

8
Ajatella, aforismeja!
Saurama, Matti
Pehmeäkantinen
68 Sivua
ISBN 978-951-568-270-3
€ 8,90
sis. alv., ei sisällä toimituskuluja
  • Kuvaus
  • Kirjailija
  • Arvostelut (0)

Ajatella, aforismeja!

Ajatella, aforismeja! on laaja valikoima Matti Sauraman aforismeja elämän eri kuvakulmista tarkasteltuina. Näkemyksiä kirkastavat usein paradoksit sekä asioiden vastakkaisuudet. Terävien ajatusten, suoran katseen sekä hiotun kielen ohella sanottavaa värittävät hymy, lämpö ja lyyrisyys. Tavoitteena ei ole mutkikkuus, vaan selkeys. "Sanat tulevat itsestään."

- Raikkaita oivalluksia! Positiivinen kokemus, teksti rullaa, runollisestikin.
Timo Lappalainen, runoilija, suomentaja, kriitikko
- Perhana että ovat hyviä! Viisas ja epäakateeminen tapa esittää asiat. Kieli elää konstailemattomasti, ajatus, oivallus ja huumori välähtelevät briljantisti. Lause vie mukanaan, lukijan suomi alkaa elää.
Esa Saarinen, filosofi, kirjailija, professori
- Hyviä, iskeviä, runomaisia. Monimerkityksellisyyttä, laulullisuutta.
Tommi Parkko, runoilija, toimittaja, kirjoittajakouluttaja, kustantaja

Matti Saurama

Matti Saurama on aforisti, kriitikko ja toimittaja. Päivä-, iltapäivä- ja aikakauslehtien avustajatyön ohella Saurama on kirjoittanut runoja, proosaa ja aforismeja.
Henkilökohtainen ja toisten tarkkailu, maailman tulo- ja menoarvion seuraaminen sekä kirjallisuuden parissa työskenteleminen, siinä Sauraman aforismitaipaleen väylämerkkejä.
Yksi erinomainen opas matkalla on ollut lapsi ja hänen antamansa opetus. Niin suvereeni oppi, että opettaja itse tuskin edes huomaa sitä antaneensa. "Parasta mitä on että lasten tekee mieli."

Kirjautuminen myBoD-tilille