Siirry yhteenvetoon

Sija 1

8
Onnellisten alkujen maa
Nordberg, Nina
Pehmeäkantinen
428 Sivua
ISBN 978-952-80-0272-7
€ 18,90
sis. alv., ei sisällä toimituskuluja
  • Kuvaus
  • Kirjailija
  • Arvostelut (0)

Onnellisten alkujen maa

Onnellisten alkujen maa vie lukijan syvälle ihmisyyteen ja sen moninaisiin tunnekirjoihin.
Se on kuvaus rouhealla huumorilla höystettynä rakkaudesta, ystävyydestä, kivusta ja selviytymisestä.
Taika on lämminhenkinen ja sensuellin kaunis nuori nainen, joka rakastuu tulisesti työnantajansa Kivimäen rakennusliikkeen omistajan komeaan poikaan Henrikiin.
Henrik on sulavakäytöksinen ja kaikki ympärillään hurmaava komistus, jonka jokaista tekemistä motivoi vallan ja rahan tavoittelu. Taikan elämä muuttuu nopeasti tavanomaisesta upeaksi design vaatteita ja jatkuvaa juhlintaa sisältäväksi tapahtumasarjaksi, jossa aikaisempi elämä jää rytinällä jalkoihin. Täydelliseltä vaikuttanut rakkaus ja glamourin siivittämä elämä osoittautuu kuitenkin nopeasti joksikin aivan muuksi. Taikan elämä syöksyy jokaisen huippumuodilla kuorrutetun tapahtuman jälkeen nopeasti yhä syvemmälle elämän tummiin sävyihin mistä hän ei enää tunnista itseään ja josta selviytyminen alkaa vaikuttaa täysin mahdottomalta.

Nina Nordberg

Nina Nordberg on syntyjään helsinkiläinen sittemmin Lohjalaistunut kahden aikuistuvan teinin työssäkäyvä äiti. Hänen tekstit kumpuavat persoonallisesti eletystä elämästä ja henkisen kasvun estejuoksusta; varmasti kompuroiden, mutta positiivisella asenteella ja pilke silmäkulmassa.

Kirjautuminen myBoD-tilille