Siirry yhteenvetoon

Sija 1

8
Kapteeni Krantun numerojahti
Suvanto, Pasi
Kovakantinen
140 Sivua
ISBN 978-951-568-915-3
€ 36,90
sis. alv., ei sisällä toimituskuluja
  • Kuvaus
  • Kirjailija
  • Arvostelut (0)

Kapteeni Krantun numerojahti

Kapteeni Krantun numerojahti on jännittävä, toiminnallinen ja opettavainen seikkailutarina esi- ja alkuopetukseen sekä lukemiseksi koteihin.

Mukaansatempaavassa tarinassa seikkaillaan merirosvokapteeni Krantun mukana kaupungissa, merellä ja jännittävällä saarella. Krantun lisäksi tarinassa seikkailevat jo aikaisemmasta, "kirjainjahti"- tarinasta tutut hahmot, papukaija Polli sekä hassunhauska laivakokki Konstantin Nopoli.

Matematiikkapainotteisessa tarinassa etsitään ja opitaan numeroita, ratkaistaan salasanomaa sekä koodia numerolukkoon. Seikkailun ja yhdessä tekemisen siivittäminä harjoitellaan erilaisia matemaattisia taitoja, kuten lukujonoa, hahmottamista, luokittelua, sarjoittamista, mittaamista sekä yhteen- ja vähennyslaskun alkeita.

Matemaattisten toimintatehtävien lisäksi seikkailutarina sisältää liikunnallisia seikkailuideoita sisälle ja ulos. Myöskään kädentaitoja ei ole unohdettu, vaan kirjassa on runsaasti erilaisia merirosvoihin liittyviä askarteluja ja toimintaehdotuksia.

Erilaiset vihjelorut ja riimittelyt haastavat seikkailijat miettimään ratkaisuja yhdessä.

Seikkailu on helposti toteutettavissa erilaisten lapsiryhmien kanssa. Tehtäväosiot ovat muutettavissa, mutta seikkailun voi toteuttaa myös suoraan tämän kirjan ohjeiden ja vinkkien avulla.

Tervetuloa seikkailemaan Kapteeni Krantun ja hänen miehistönsä kanssa!

Pasi Suvanto

Pasi Suvanto on (s. 1976) liperiläinen lastentarhanopettaja. Hän on työskennellyt päiväkodeissa suurimman osan työurastaan, ja viimeisen kolmen vuoden ajan esiopetusryhmässä opettajana.

Pasi Suvanto on kirjoittanut kaksi esi- ja alkuopetuksen tietokirjaa, Kapteeni Krantun kirjainjahti ja Kapteeni Krantun numerojahti.

Muita BoD:n julkaisuja

Kirjautuminen myBoD-tilille