Siirry yhteenvetoon

Sija 1

8
Deittimörkö
Vääräniemi, Rauno
Pehmeäkantinen
268 Sivua
ISBN 978-952-286-447-5
€ 19,90
sis. alv., ei sisällä toimituskuluja
  • Kuvaus
  • Kirjailija
  • Arvostelut (0)

Deittimörkö

Deittimörkö on kirja parisuhteen päättymisestä, uuden parisuhteen rakentamisesta ja kaikista niistä ongelmista mitä deittaileminen voi tuoda eteen. Kirja on täysin fiktiivinen. Se on kirjoitettu kärjistäen, tökkiä ja avokämmenellä lukijaa läiskien.

Kirjan päähenkilö Nasse Peluri saa todeta karvaasti, että sohvalla makaava ja mitään tekemätön mies laitetaan kahden vuoden katselun jälkeen kierrätykseen. Yöt leirintäalueella laittavat miehen suunnittelemaan tulevaisuutta ja sitä mitä hän sillä haluaisi tehdä.

Mummolta tulee perintönä asunto ja vähän rahaa ja niiden turvin Nasse alkaa rakentaa uutta parempaa tulevaisuuttaan. Ystävänsä Santun kanssa hän perustaa firman nimeltä Yhdet Vielä Oy. Kaverukset päättävät alkaa auttamaan naisia deittailuongelmien parissa ja tekemään muita sekalaisia hommia. Naisten auttaminen kaatuu Nassen niskoille Santun tyttöystävän Mian vuoksi. Santtu keskittyy sekalaisiin töihin.

Kirjassa seurataan muutaman naisen kamppailua kumppanin etsinnässä Nassen avustuksella. Nasse antaa neuvoja tuskailee monta kertaa haasteellisen työnsä äärellä. Kaikki kun ei suju aina kovin helposti ja eteen tulee monenlaista autettavaa.

Nasse ei ala syömään kuormasta, vaan pitää pintansa ja keskittyy työssään vain auttamaan naisia. Ajan kuluessa Nasse alkaa itsekin päästä kiinni siihen kovin kuuluisaan omaan elämään ja elämä alkaa näyttää valoisammalta.

Rauno Vääräniemi

Kirjailijan ura alkoi vuonna 2003 täysin yllättäen. Tekemisen puute ajoi kokeilemaan jotain uutta ajanvietettä ja niin löytyi kirjoitusharrastus. Mitään entistä pohjaa tai koulutusta kirjoittamiseen minulla ei ole. Kirjoittaminen on keskittynyt pitkälti autoiluun, sillä autot ja ihmiset autoilun parissa ovat aina olleet suuri kiinnostukseni kohde.

Ensimmäisenä päivänvalon näki Rutinoffin kuski, tuo autoilun sankari. Kirjoittelut alkoivat nettisivuilla, mutta vauhtiin päästyä samaiseen valoon on putkahtanut monia muita henkilöitä ja useita kirjoja. Kirjani ovat faktan ja fiktion sekamelskaa, eli täysin viihteellistä kirjallisuutta. Kieli poskella mennään kannesta kanteen.

Kirjailijan omat sivut osoitteessa www.rutinoff.net pitävät sisällään valtaisan määrän kaikenlaista materiaalia. Sivustolla on myös oma ryhmä Facebookissa.


www.rutinoff.net

Kirjailijan muut julkaisut

Kirjautuminen myBoD-tilille