Siirry yhteenvetoon

Sija 1

8
Danielin kirjasta Ilmestyskirjaan
Johansson, Seppo
Pehmeäkantinen
304 Sivua
ISBN 978-952-339-665-4
€ 15,90
sis. alv., ei sisällä toimituskuluja
  • Kuvaus
  • Kirjailija
  • Arvostelut (0)

Danielin kirjasta Ilmestyskirjaan

Insinööri Seppo Johansson on erityisesti kiinnostunut Danielin kirjan ja Ilmestyskirjan profetioista, koska niissä on kerrottu etukäteen koko maailmanhistoria, mikä antaa vakuuttavan kuvan Raamatun luotettavuudesta ja Jumalan olemassaolosta. Ilmestyskirjassa Jeesus paljastaa erityisesti kristikunnassa vallitsevat vihollisen eksytykset varjellakseen meitä niiltä.

Tässä kirjassa hän selostaa lyhyesti koko Danielin kirjaa ja Ilmestyskirjaa siten kuin hän on adventtiseurakunnassa oppinut ja omaksunut Raamatusta ja haluaa johdattaa myös tämän kirjan kautta lähimmäisiään Jeesuksen luo ja iankaikkiseen elämään sekä valmistautumaan Jeesuksen takaisintuloa varten.

"Danielin kirjaa ja Ilmestyskirjaa tulisi julkaista kirjasina, joissa on myös tarpeelliset selitykset. Näitä kirjasia tulisi lähettää joka puolelle maailmaa." (Ellen White, Maranata s. 32).

Seppo Johansson

Insinööri Seppo Johansson tuli uskoon vuonna 1975, jolloin hän liittyi Helsingin adventtiseurakuntaan Jumalan ihmeellisestä johdatuksesta. Hän on ollut koko uskossa oloajan kiinnostunut erityisesti Raamatun profetioista ja pitänyt monia Danielin kirjan ja Ilmestyskirjan tutkistelusarjoja.

Seppo kirjoittanut kolme hengellistä kirjaa: Stadin kundista evankelistaksi, Okkultistista kristityksi ja Danielin kirjasta Ilmestyskirjaan.

Seppo on arvostanut sisätautiopin dosentti Matti Miettisen julkaisemaa lehteä Ratkaisun aika erinomaisena profeetallisena lähetyslehtenä ja on siksi toimittanut ja kuvittanut siitä saman nimisen kirjan.

Muita BoD:n julkaisuja

Kirjautuminen myBoD-tilille