Siirry yhteenvetoon

Sija 1

8
.tik.
Kosola, Susinukke
Kovakantinen
88 Sivua
ISBN 978-952-286-986-9
€ 17,90
sis. alv., ei sisällä toimituskuluja
  • Kuvaus
  • Kirjailija
  • Arvostelut (0)

.tik.

.tik. on Susinukke Kosolan groteskiutta ja mustaa huumoria tihkuva runoteos. Tämä yhteiskunnallinen runoelma on vuoropuhelu sähkölaitteen lailla surisevan maailman kanssa. Se on oodi koneen pohjapiirroksista poikkeaville kokemusmaailmoille.

Susinukke Kosolan tyyli on kaunistelematonta, mutta kaunista. Tarinamuotoisista absurdismin ja inhorealismin rajamailla myllertävistä runoista kvalitatiivisiin tutkimuksiin sielun biomekaanisista rakenteista.

.tik. vie lukijan Tampereen mellakoista Turun jokirannan rakkaustarinoihin. Se vetää jäljessään skalpellia kuin auraa leikaten ainutlaatuisten ihmisten siluettia tasapäisten koneiden ja bittien keskeltä.

Kolera Kollektiivi (Julk.)

Susinukke Kosola

Susinukke Kosola (1991) tunnetaan muun muassa anarkistilyyrikkona ja punk-runoilijana. Hänen runojaan on julkaistu lehdissä ja hänen live-esityksiään on nähty niin hylättyjen talojen halkeilevilla betonilattioilla kuin kirjallisuusfestivaaleillakin. Hän on myös Kolera-kollektiivin perustajajäsen ja osallistuu aktiivisesti useisiin kirjallisiin projekteihin.

Susinukke opiskelee kotimaista kirjallisuutta Turun yliopistossa ja on tehnyt myös käännöstöitä. Tämän lisäksi hän toimii Runoviikko ry:n hallituksessa.

Kirjautuminen myBoD-tilille