Siirry yhteenvetoon

Sija 1

8
Tanssivien puiden metsä
Lindén, Vari
Kovakantinen
232 Sivua
ISBN 978-951-568-937-5
€ 23,90
sis. alv., ei sisällä toimituskuluja
  • Kuvaus
  • Kirjailija
  • Arvostelut (0)

Tanssivien puiden metsä

Sen piti olla vain elämänmuutos maanviljelijästä merimieheksi... Niin maatilallisen poika Toya kuvitteli haikailtuaan vuosia merille peltojen keskeltä. Hän halusi nähdä kaukaiset maat ja nähdä pedonverisiä kansoja, kuten susiksi kutsutut scirashit.
Juuri suden tapaaminen muutti kaiken ja Harmaasuden klaanin Ijaki tuli vanhalla tarulla herättäneeksi jonkin uinuneen kaipuun Toyan sydämeen. Ehtiikö poika löytää totuuden ennen punaisen täysikuun koittia?

Kaksi yhteen nivoutuvaa tarinaa Tanssivien puiden metsästä muodostavat yhdessä itsenäisen toisen osan Gokahdan saagat sarjaan.

Vari Lindén

Lindén on melko tuore suomalainen fantasiakirjailija, joka värittää fiktiivisiä kertomuksia kuvauksilla aidosta historiallisesta arjesta. Maisemakuvaukset ja matkakertomukset Gokahdan maailmassa seuraavat toistaan kun Lindén koittaa maalata omat unelmansa lukijan nähtäväksi.
Kirjoittamisen alettua jo ylä-asteella, tarinoiden julkaisemisen viivästyttäminen aikuisuuteen kasvatti niiden syvyyttä ja jokainen uusi kokemus avasi uusia polkuja juonille koko sarjaa ajatellen.
30-vuotispäivänään ensiteoksensa julkaissut Lindén ei tiedä vielä itsekään minne Gokahdan tuulet vielä vievät.

Kirjautuminen myBoD-tilille