Siirry yhteenvetoon

Sija 1

8
Valvojat
Hankipohja, Ville
Kovakantinen
288 Sivua
ISBN 978-951-568-976-4
€ 24,90
sis. alv., ei sisällä toimituskuluja
  • Kuvaus
  • Kirjailija
  • Arvostelut (0)

Valvojat

Valvojat. Nämä mysteerisillä kyvyillä varustetut ihmiset ottivat vallan melkein 400 vuotta sitten yhden yön aikana. Nykyään heidän hallintonsa on rautainen ja järkkymätön.

Valvojia vastustavat ainoastaan kapinallisiksi leimatut ihmiset. Nämä kutsuvat itseään nimellä "Vapaat", millä he kuvaavat sitä, että he ovat ainoat todelliset vapaat ihmiset koko Itämaassa. He haluavat ihmisille samat oikeudet kuin valvojilla ja ovat valmiita tekemään mitä tahansa sen edestä.

Valvojien armeijan erikoisyksikössä työskentelevä kolmannen asteen luutnantti Jonas Halla ei ole yksi heistä. Hän on tavallinen ihminen, mutta hänen tehtävänsä on metsästää kapinallisia. Ja hän on hyvä työssään.

"Valvojat" on Ville Hankipohjan esikoisromaani, joka esittelee valvojien hallitseman kiehtovan maailman. Romaani on toiminnallinen kertomus sotilaasta, joka elää vaihtoehtotodellisuuden Suomessa. Tarinan tapahtumat muuttavat miehen elämän pysyvästi.

Ville Hankipohja

Ville Hankipohja on kirjoittanut tarinoita ja suunnitellut pelejä koko ikänsä. Hän on luonteeltaan tarinankertoja ja koulutukseltaan ohjelmoija. Villen tavoitteena on luoda asioita, joiden parissa muut viihtyvät.

Kirjautuminen myBoD-tilille