Siirry yhteenvetoon

Sija 1

8
Pirre - vapauttava valo
Penger, Wellamo
Pehmeäkantinen
568 Sivua
ISBN 978-951-568-906-1
€ 24,90
sis. alv., ei sisällä toimituskuluja
  • Kuvaus
  • Kirjailija
  • Arvostelut (0)

Pirre - vapauttava valo

Pirren abivuosi alkaa epävarmoissa tunnelmissa, sillä hänen suojelijahaltijansa loistaa turhan usein poissaolollaan.
Vanhat sormukset tuovat julki vanhoja, jo vuosikymmeniä sitten vaiettuja salaisuuksia, jotka liittyvät sekä Pirren sukulaisiin että Lehmuspuron kartanon asukkaisiin.
Sormukset eivät kuitenkaan ole tavanomaisia sormuksia, sillä niissä on ominaisuuksia, joista vain harvat tietävät - eikä ihmisistä kukaan.

Haltijoiden voimautin on voimauttimista viimeisin ja voimakkain. Se antaa odottaa itseään ja tuo ilmestyttyään vaaroja ja yllätyksiä.
Päättyvätkö Pirren koettelemukset tähän vai aiheuttavatko petolliset haltijat lisää harmeja?

Lehmussalmen nuoret jatkavat opiskelun, harrastusten sekä riemukkaan yhdessäolon täyttämää elä-määnsä. Viimeinen opiskeluvuosi kotikaupungissa on haikean iloinen eikä surultakaan vältytä.

Kirja on sarjan viides osa.

Wellamo Penger

Kirjailija on tekstiilityön opettaja sekä luonnonvara-alan ammattilainen.
Vapaa-aikanaan hän liikkuu luonnossa ja valokuvaa sekä lukee ja tekee käsitöitä.

Ympärillämme on asioita, joita emme joko näe tai ehdi näkemään. Lapset eivät ole vielä kiireen ja stressin turmelemia ja he tarkkailevat maailmaa aikuisia vapaammin. Pirre-sarja sai alkunsa näiden havaintojen pohjalta.

Sarjan aloitusosan viimeistelemätön käsikirjoitus lojui kirjailijan pöytälaatikossa toistakymmentä vuotta ennen kuin hän päätti muokata sen kirjaksi.

Sarjan ensimmäinen kirja julkaistiin e-kirjana vuonna 2014. Nyt kirjat ovat saatavana pehmeä- ja kovakantisina sekä e-kirjoina.

Muita BoD:n julkaisuja

Kirjautuminen myBoD-tilille