Tuotteet ja hinnat

Tuotteet ja hinnat

Neljän eri julkaisupalvelumme avulla voit julkaista painetun kirjan, e-kirjan tai molemmat.

Esimerkiksi BoD Classic -palvelun kautta saat kirjasi helposti ja nopeasti kirjakauppaan vain 69€ hintaan helposti ja nopeasti.

Tuotetaulukkoon

Hintalaskuri

Myyntihinnat ja palkkiot

Kirjailijana ansaitset painettujen ja e-kirjojesi myynnillä kirjailijanpalkkiota, joka BoD Kirjakaupan kautta myydyissä kirjoissa on erityisen korkea. Hintalaskurin avulla voit laskea, mihin hintaan voit myydä kirjaasi ja miten paljon tienaat myynnistä. 

 

Hintalaskuriin

Kirjalijapalvelut

Kirjailijapalvelut

Kannen suunnittelua, sisuksen taittoa, kielenhuoltoa - kaikkea tätä ja paljon muutakin tarjoavat kirjailijapalvelumme. Hyödynnä kirja-alan ammattilaisten apua niin ennen kirjasi julkaisua, kuin sen jälkeenkin.

Kirjailijapalveluihin

Julkaise e-kirja

Julkaise E-kirja

E-kirjan avulla voit saavuttaa uusia lukijakuntia ja samalla hyötyä edullisemmista myyntihinnoista ja korkeammista palkkioista. Voit julkaista teoksesi joko vain e-kirjana tai yhdessä BoD Classicin kanssa painettuna ja sähköisenä kirjana.

Lue lisää

Julkaise painettu kirja

Julkaise painettu kirja

Saata kirjasi myyntiin kirjakauppoihin nopeasti, helposti ja ilman riskiä. Kirjaasi painetaan vasta kun sitä on tilattu - yhdestä kappaleesta alkaen! Hyödy laajasta myyntiverkostostamme ja reiluista ehdoistamme.

Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvästä uutiskirjeestämme saat vinkkejä kirjasi julkaisuun ja markkinointiin, sekä tietoa tulevista tapahtumista suoraan sähköpostiisi.

Tilaa maksuton uutiskirje

Asiakaspalvelumme

Tavoitat meidät maanantaista keskiviikkoon klo 10.00 - 16.00 ja torstaisin klo 11.00 - 15.00 puhelimitse tai sähköpostitse. Puhelinnumeromme on +358 9 - 2516 6349

Lähetä sähköpostia

Fingerprint-blogi

Blogi omakustantajille

Blogissamme julkaisemme säännöllisesti artikkeleita kirjoittamiseen, kirjan julkaisemiseen ja toteutuksen sekä markkinointiin liittyen.

Blogiin

Toteutustavat

TOTEUTUSTAVAT

BoD tarjoaa sinulle laajan valikoiman erilaisia toteutustapoja, joiden avulla voit julkaista toiveidesi mukaisen kirjan. Vain mielikuvitus on rajana suunnitellesasi houkuttelevaa kirjaa!

 

lue lisää

Kirjan myynti

myyntikanavat

Kun julkaiset kirjasi BoD:n kautta, se on myynnissä sekä Suomessa että kansainvälisesti USA:ssa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa ja Australiassa. Kansainvälinen myynti on maksuton lisäpalvelu ja mahdollistaa uusien lukijoiden tavoittamisen.

 

lue lisää

Kirjautuminen myBoD-tilille