• Jussi Huhtala

  Missä olenkin, julkaisen


  kirjani BoD Classicin avulla


  nopeasti ja helposti.

 • Matti Taina

  Minä kirjoitan ja julkaisen,


  BoD saattaa kirjani myyntiin


  ja lukijoiden saataville.

 • Raita Jauhiainen

  Painettu tai e-kirja,


  BoD Classicin avulla


  saavutan kaikki lukijat.

Tuotteet ja hinnat

Tuotteet ja hinnat

Neljän eri julkaisupalvelumme avulla voit julkaista painetun kirjan, e-kirjan tai molemmat.

Esimerkiksi BoD Classic -palvelun kautta saat kirjasi helposti ja nopeasti kirjakauppaan vain 69€ hintaan helposti ja nopeasti.

Tuotetaulukkoon

Hintalaskuri

Myyntihinnat ja palkkiot

Ansaitse painettujen ja e-kirjojesi myynnillä kirjailijanpalkkiota. Esimerkiksi:

0,95€ palkkio 10,90€ hintaisesta pehmeäkantisesta kirjasta
1,14€ palkkio 2,99€ hintaisesta e-kirjasta

Hintalaskuriin

Kirjalijapalvelut

Kirjailijapalvelut

Kannen suunnittelua, sisuksen taittoa, kielenhuoltoa - kaikkea tätä ja paljon muutakin tarjoavat kirjailijapalvelumme. Hyödynnä kirja-alan ammattilaisten apua niin ennen kirjasi julkaisua, kuin sen jälkeenkin.

Kirjailijapalveluihin

Julkaise e-kirja

Julkaise E-kirja

E-kirjan avulla voit saavuttaa uusia lukijakuntia ja samalla hyötyä edullisemmista myyntihinnoista ja korkeammista palkkioista. Voit julkaista teoksesi joko vain e-kirjana tai yhdessä BoD Classicin kanssa painettuna ja sähköisenä kirjana.

Lue lisää

Julkaise painettu kirja

Julkaise painettu kirja

Saata kirjasi myyntiin kirjakauppoihin nopeasti, helposti ja ilman riskiä. Kirjaasi painetaan vasta kun sitä on tilattu - yhdestä kappaleesta alkaen! Hyödy laajasta myyntiverkostostamme ja reiluista ehdoistamme.

Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvästä uutiskirjeestämme saat vinkkejä kirjasi julkaisuun ja markkinointiin, sekä tietoa tulevista tapahtumista suoraan sähköpostiisi.

Tilaa maksuton uutiskirje

Asiakaspalvelumme

Tavoitat meidät maanantaista perjantaihin puhelimitse tai sähköpostitse kello 9.30 - 17.00 välisenä aikana. Puhelinnumeromme on +358 9 - 2516 6349

Lähetä sähköpostia

BoD Spotlight

BoD Spotlight -sarja esittelee kirjailijoita, jotka ovat onnistuneet erityisen hyvin kirjansa markkinoinnissa, esimerkiksi omaperäisten ideoiden avulla. Lue ja inspiroidu.

Kirjan markkinointibudjetti ei aina ole ratkaisevassa asemassa markkinoinnin onnistumisessa. Usein menestys perustuu omaperäiseen ajatukseen markkinointikampanjan taustalla. Markkinointistrategiaa miettiessä on tärkeää löytää tekijä, joka erottaa teoksesi edukseen muista samantyylisistä kirjoista ja herättää kirjakauppiaiden, toimittajien ja lukijoiden mielenkiinnon ostaa ja lukea kirja, parhaassa tapauksessa suositella sitä muille. Mikä on sinun ideasi ja miten aiot markkinoida tai olet jo markkinut omaa kirjaasi?
 
BoD esittelee säännöllisesti blogissaan BoD Spotlight -haastattelussa kirjailijoita, jotka ovat onnistuneet kirjansa markkinoinnissa. Oletko sinä mahdollisesti seuraava Spotlight-kirjailijamme? Lähetä meille lyhyt esittely kirjastasi ja tekemästäsi markkinoinnissa ja/tai kuvia ja videoita ja lähetä ne osoitteeseen: markkinointi@bod.fi

Sinä saatat olla seuraava Spotlight-kirjailijamme!

Lisätietoja
Fingerprint-blogi

Blogi omakustantajille

Blogissamme julkaisemme säännöllisesti artikkeleita kirjoittamiseen, kirjan julkaisemiseen ja toteutuksen sekä markkinointiin liittyen.

Blogiin

Toteutustavat

TOTEUTUSTAVAT

BoD tarjoaa sinulle laajan valikoiman erilaisia toteutustapoja, joiden avulla voit julkaista toiveidesi mukaisen kirjan. Vain mielikuvitus on rajana suunnitellesasi houkuttelevaa kirjaa!

 

lue lisää

Kirjan myynti

myyntikanavat

Kun julkaiset kirjasi BoD:n kautta, se on myynnissä sekä Suomessa että kansainvälisesti USA:ssa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa ja Australiassa. Kansainvälinen myynti on maksuton lisäpalvelu ja mahdollistaa uusien lukijoiden tavoittamisen.

 

lue lisää

Kirjautuminen myBoD-tilille