julkaise e-kirja

BoD:n avulla voit julkaista omia tekstejäsi nopeasti ja helposti sähköisessä muodossa ja myydä niitä e-kirjakaupoissa. Voit julkaista teoksesi joko vain sähköisessä muodossa tai yhdessä painetun kirjan kanssa. Kirjailijanpalkkio jokaisesta myydystä e-kirjasta on jopa 80 % verottomasta myyntituotosta.

Sinulla on kaksi eri mahdollisuutta julkaista e-kirja BoD:n kautta: BoD E-kirjan avulla julkaiset teoksesi vain sähköisessä muodossa, BoD Classic ja BoD Comfort-palveluiden puitteissa voit julkaista painetun teoksen lisäksi e-kirjan.

BoD e-kirja

BoD e-kirja on palvelu sinulle, joka haluat tarjota sisältösi lukijoille myös sähköisessä muodossa. Valmistat e-kirjan helposti easyEditor-työkalun avulla ja julkaiset sen kirjakauppamyyntiin nopeasti. 

lisätietoa e-kirjasta

Classic: Painettu ja e-kirja

BoD Classic -julkaisupalvelun avulla saatat painetun kirjasi kirjakauppamyyntiin. Halutessasi julkaiset kirjasi myös e-kirjana. Molemmat versiot ovat myynnissä tärkeimmissä kirjakaupoissa, verkkokirjakaupoissa ja e-kirjakaupoissa.

lisätietoja BoD Classic -palvelusta

E-kirjan lainaus

E-kirjan lainauspalveluiden avulla voit tarjota juuri julkaisemaasi e-kirjaa lainaukseen erilaisten palveluntarjoajien kuten Skooben tai readfyn kautta. Näin voit saavuttaa yhä useampia lukijoita, sillä lainausmahdollisuus pienentää lukijan kynnystä tutustua hänelle ennestään tuntemattomien kirjailijoiden teoksiin ja auttaa häntä löytämään uusia kirjoja. Lukijan ei tarvitse ostaa kirjaa, vaan hän voi lainata sen. Jokaisesta lainauspalvelun kautta lainatusta kirjasta maksamme tietenkin kirjailijoillemme palkkiota, joka riippuu lainauspalvelukumppanimme  toimintamallista. 

e-kirjan kampanjahinta

Joustavuus e-kirjan hinnoittelussa on arvokas markkinointiväline kirjallesi. Alhaisen myyntihinnan avulla voit tehokkaasti edistää kirjan myyntiä ja tunnettuutta lukijoiden keskuudessa. Hintakampanjamme laajentaa tätä mahdollisuutta entisestään. Kun julkaiset uuden e-kirjan painetun kirjan yhteydessä, voit aloittaa kirjasi myynnin alhaisemmalla hinnalla. Alennushinnan ja markkinointitoimenpiteen keston valitset itse – hinta voi olla alkaen 0 € ja hintakampanjan kesto enintään 8 viikkoa.

e-kirjan esitilaus

Halutessasi kirjastasi voidaan tehdä esitilauksia. Tämä tarkoittaa sitä, että kirja voi olla näkyvillä e-kirjakaupoissa jopa kuusi kuukautta ennen ilmestymistään. Etuna tässä on, että kirjastasi kiinnostuneet lukijat voivat heti kirjan löydettyään tehdä siitä esitilauksen, eikä heidän tarvitse muistaa erikseen, milloin kirjasi ilmestyy tilakseen sitten – erinomainen perusta mainoskampanjalle!

 

Rekisteröidy nyt

Kirjautuminen myBoD-tilille