Kannen suunnittelu

Kirjan kansi on parasta mainosta, sillä sen tulee puhutella mahdollista lukijaa ja kannustaa ostamaan kirja. Kannen avulla voit herättää verkkokirjakauppojen asiakkaiden mielenkiinnon, auttaa kirjaasi erottumaan muista samantyylisistä teoksista, välittää ammattimaisen vaikutelman ja antaa lukijallesi kuvan kirjasi tunnelmasta. Kannen suunnittelupalvelumme tukee sinua kirjasi kannen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Easy-kansi

Valitse useista maksuttomista malleista eri värivaihtoehdoissa ja liitä kanteen omat kuvat ja tekstit. easyCover-verkkotyökalun avulla voit toteuttaa kantesi helposti ja intuitiivisesti myBoD-käyttäjätililläsi.

Esimerkkejä

maksuton

Aloita nyt

Individual-kansi

Jokainen kansi on ainutlaatuinen ja sitä voidaan käyttää vain yhteen kirjaprojektiin. Valitse eri kirjallisuuden lajeihin sopivista vaihtoehdoista mieleisesi. easyCover-verkkotyökalun avulla voit toteuttaa kantesi helposti ja intuitiivisesti myBoD-käyttäjätililläsi.

Esimerkkejä

149,00€

Aloita nyt

Premium-kansi

Premium-kansipalvelussa suunnittelemme kirjasi sisällön ja kohderyhmän huomioiden kaksi yksilöllistä kansiehdotusta, joista voit valita haluamasi.  Huomioimme mielellämme omat toiveesi ja ehdotuksesi. 

Esimerkkejä

329,00€ kirja ja e-kirja

Tee toimeksianto

Kirjautuminen myBoD-tilille