Kustannustoimitus

Teksti ilman kirjoitusvirheitä on hyvä alku, mutta ei kuitenkaan vielä takaa kiehtovaa kirjaa. Menestyksekkään kirjan tunnistaa tasapainoisesta sisällöstä, uskottavuudesta, vakuuttavasta kielestä sekä toistojen välttämisestä. Ammattimaisella kustannustoimituksella voi siis olla ratkaiseva merkitys kirjasi menestykseen.

kustannustoimitus

Alk. 7 € per standardisivu (1500 merkkiä sisältäen välilyönnit)
tekstin monimutkaisuudesta ja virheiden määrästä riippuen

Kustannustoimittaja käy läpi käsikirjoituksesi kokonaisvaltaisesti ottaen huomioon erityisesti loogisen yhtenäisyyden, tarinan uskottavuuden, henkilökuvat ja tietenkin kaikki korjauslukuun sisältyvät kohdat kuten kieliopin ja oikeinkirjoituksen. Kustannustoimittajan lisäämät korjaukset ja ehdotukset ovat tekstitiedostossa selkeästi näkyvissä, joten voit itse päättää, mitkä näistä haluat toteuttaa.

lähetä tiedustelu

Koekustannustoimitus

Kertamaksu 129 €
viisi kustannustoimitettua sivua

Oletko vielä epävarma siitä, tarvitseeko käsikirjoituksesi ammattimaista kustannustoimitusta? Koekustannustoimitus antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla tätä palvelua edulliseen hintaan. Palveluun kuuluu viisi kokonaisvaltaisesti kustannustoimitettua sivua käsikirjoituksestasi sekä kirjallinen arvio kirjoitustyylistäsi. Jos päätät myöhemmin tilata kustannustoimituksen koko käsikirjoituksellesi, hyvitämme koekustannustoimituksen hinnan loppusummasta.

lähetä toimeksianto

Kirjautuminen myBoD-tilille