jokaiselle idealle sopiva ratkaisu

Valmistat kirjaprojektisi valitsemalla yhden neljästä palvelustamme. Alla olevasta taulukosta näet, mikä palveluista sopii kirjan painatukseen tai julkaisuun ja mitä lisäpalveluja voit tilata palveluiden yhteydessä. Klikkaamalla tuotenimeä voit lukea lisää kustakin palvelusta.

 

Erityisen suosittu
BoD Fun BoD E-kirja BoD Classic BoD Comfort
Painata kirja Julkaise e-kirja Julkaise painettu
kirja ja e-kirja
Julkaise painettu
kirja ja e-kirja
neuvojan kanssa
0 € 0 € kertamaksu 69 € kertamaksu 249 €
Edulliset painohinnat
alk. 1 kpl
Kirjakauppamyynti
sis. ISBN
Kirjakauppamyynti
sis. ISBN
Kirjakauppamyynti
sis. ISBN
Ei minimisopimuskautta Ei minimisopimuskautta Sopimuskausi 1 vuosi Sopimuskausi 1 vuosi
Kirjailijapalvelut Kirjailijapalvelut Kirjailijapalvelut
Vapaakappaleet
Kansalliskirjastolle
Vapaakappaleet
Kansalliskirjastolle
Henkilökohtainen
neuvoja
Mallikappale
sisältäen korjauksen
Ensipainos
sis. 5 kpl
BoD Fun BoD E-kirja BoD Classic BoD Comfort
BoD Fun
Painata kirja
0 €
Edulliset painohinnat
alk. 1 kpl
Ei minimisopimuskautta
 
BoD E-kirja
Julkaise e-kirja
0 €
Kirjakauppamyynti
sis. ISBN
Ei minimisopimuskautta
Kirjailijapalvelut
BoD Classic
Julkaise painettu
kirja ja e-kirja
kertamaksu 99 €
Kirjakauppamyynti
sis. ISBN
Sopimuskausi 1 vuosi
Kirjailijapalvelut
Vapaakappaleet
Kansalliskirjastolle
 
 
 
 
BoD Comfort
Julkaise painettu kirja
ja e-kirja neuvojan kanssa
kertamaksu 249 €
Kirjakauppamyynti
sis. ISBN
Sopimuskausi 1 vuosi
Kirjailijapalvelut
Vapaakappaleet
Kansalliskirjastolle
Henkilökohtainen neuvoja
Mallikappale
sisältäen korjauksen
Ensipainos
sis. 5 kpl

 

 

Kirjan julkaisu, sisältää ISBN-tunnuksen ja kansainvälisen myynnin
Kun valitset palvelun BoD E-kirja, BoD Classic tai BoD Comfort, saa kirjasi ISBN-tunnuksen. Kirja välitetään kirjakauppamyyntiin ja on näin saatavilla kaikista kirjakaupoista ja nettikirjakaupoista sekä painettuna kirjana että e-kirjana. Lisäksi painettu kirjasi on kansainvälisen myynnin ansiosta saatavilla myös USA:ssa, Kanadassa, Iso-Britanniassa ja Australiassa. E-kirja on myös saatavilla kansainvälisistä e-kirjakaupoista. BoD huolehtii pakollisten vapaakappaleiden painatuksesta ja toimituksesta Kansalliskirjastoon.

Kirjailijapalkkio painetusta kirjasta ja e-kirjasta
Saat jokaisesta kirjakaupassa myydystä painetusta kirjasta ja e-kirjasta kirjailijapalkkiota, joka maksetaan tilillesi neljännesvuosittain. Päätät itse palkkion suuruuden määrittelemällä kirjan ohjemyyntihinnan. Suosittelemme noin 10 % suuruista palkkiota painettujen kirjojen myynnistä. E-kirjasta saatu palkkio on 70 % nettomyyntituloista, BoD:n oman kirjakaupan kautta myydyistä e-kirjoista jopa 80 %. Nettomyyntitulo on BoD:n jälleenmyyjältä kirjan myynnistä saatu tulo, josta on vähennetty verot. Kaunokirjallisilla teoksilla palkkio on eri kauppiaiden määrityksistä riippuen yleisesti korkeimmillaan kun myyntihinta on 2,99 ja 9,99 € välillä. 

myBoD-käyttäjätili
myBoD-tilisi kautta aloitat, muokkaat kirjaprojektisi sekä hoidat kaikki muut kirjan julkaisuun liittyvät asiat. Lisäksi näet myBoD-tililläsi myyntitilastosi, voit tilata pieniä painoksia kirjastasi ja käyttää monia muita palveluita.

Asiakaspalvelu
Onko sinulla vielä kysyttävää? Tavoitat meidät maanantaista keskiviikkoon klo 9.30–13.30 ja perjantaisin 14.30-17.00 puhelimitse numerosta 09-2516 6349 tai sähköpostitse osoitteesta info@bod.fi

Riskitön painatus 1 kappaleesta lähtien
Digitaalipainon ansiosta sinun ei tarvitse tilata kirjoja varastoon. Tarvepainatus tarkoittaa, että kirja painetaan vasta tilauksesta. Saat sen mitä haluat: tarvitsemasi määrän kirjoja laadukkaasti painettuna. 

Vinkkejä
Voit lukea kirjan julkaisuun liittyviä vinkkejä ja neuvoja esimerkiksi Ohjeita-osiomme PDF-tiedostoista.

Henkilökohtainen neuvoja
Kun tilaat BoD Comfort -julkaisupalvelun, henkilökohtainen neuvojasi auttaa sinua mm. tiedostojen valmistukseen ja lataukseen liittyvissä kysymyksissä. Hänen kanssaan voit myös keskustella muista julkaisuun liittyvistä aiheista.

Sopimuskausi
Palveluilla BoD E-kirja ja BoD Fun ei ole vähimmäissopimusaikaa. Kun solmit sopimuksen BoD Classic- tai BoD Comfort -palveluille, on kirjasi saatavilla kauttamme vähintään yhden vuoden. Kirjasopimus jatkuu automaattisesti vuodella, ellei sitä irtisanota vähintään kolmea kuukautta ennen ensisopimuskauden päättymistä kirjallisesti. Sopimuksen jatkaminen ei aiheuta sinulle mitään kuluja.

 


Kirjailijapalvelut
BoD:n kirjailijapalvelut ovat perinteisiä kustantamopalveluita, ja muita palveluja, joita voit hyödyntää kirjaasi toteuttaessasi ja markkinoidessasi. Voit  valita palveluista ne, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Tutustu palveluihimme nähdäksesi, mitä tarjoamme ja mitkä näistä voisivat olla hyödyllisiä kirjaprojektillesi. Voit esimerkiksi aloittaa ammattimaisuuden tarkistuksella

E-kirjan lainauspalvelu
E-kirjan lainauspalveluiden avulla voit tarjota juuri julkaisemaasi e-kirjaa lainaukseen erilaisten palveluntarjoajien kuten Skooben tai readfyn kautta. Näin voit saavuttaa yhä useampia lukijoita, sillä lainausmahdollisuus pienentää lukijan kynnystä tutustua hänelle ennestään tuntemattomien kirjailijoiden teoksiin ja auttaa häntä löytämään uusia kirjoja. Lukijan ei tarvitse ostaa kirjaa, vaan hän voi lainata sen. Jokaisesta lainauspalvelun kautta lainatusta kirjasta maksamme tietenkin kirjailijoillemme palkkiota, joka riippuu lainauspalvelukumppanimme toimintamallista. 

E-kirjan kampanjahinta
Joustavuus e-kirjan hinnoittelussa on arvokas markkinointiväline kirjallesi. Alhaisen myyntihinnan avulla voit tehokkaasti edistää kirjanmyyntiä ja tunnettuutta lukijoiden keskuudessa. Hintakampanjamme laajentaa tätä mahdollisuutta entisestään. Kun julkaiset uuden e-kirjan painetun kirjan yhteydessä, voit aloittaa kirjasi myynnin alhaisemmalla hinnalla. Alennushinnan ja markkinointitoimenpiteen keston valitset itse – hinta voi olla alkaen 0,99 € ja hintakampanjan kesto enintään 8 viikkoa.

E-kirjan esitilaus
Halutessasi kirjastasi voidaan tehdä esitilauksia. Tämä tarkoittaa sitä, että kirja voi olla näkyvillä e-kirjakaupoissa jopa kuusi kuukautta ennen ilmestymistään. Etuna tässä on, että kirjastasi kiinnostuneet lukijat voivat heti kirjan löydettyään tehdä siitä esitilauksen, eikä heidän tarvitse muistaa erikseen, milloin kirjasi ilmestyy tilakseen sitten – erinomainen perusta mainoskampanjalle!

Mallikappale
BoD Comfort -palvelun yhteydessä painatamme kirjastasi mallikappaleen ennen julkaisua. Näin voit kaikessa rauhassa tarkistaa kirjasi ja tarvittaessa tehdä vielä korjauksia ennen kuin se julkaistaan. Maksuttomaan mallikappaleeseen sisältyy yksi korjauskerta, toisen mallikappaleen korjaus on mahdollista lisämaksusta.

Ensipainos
BoD Comfort -pakettiin sisältyy viiden kappaleen ensipainos omasta kirjastasi. Hyväksyttyäsi mallikappaleen painatamme ja postitamme sinulle ensipainoksen kirjastasi.

Julkaise sähkökirja - BoD e-kirja

BoD E-kirja

Julkaise teoksesti nopeasti ja ammattimaisesti sähköisenä kirjana. BoD easyEditor-työkalun avulla voit toteuttaa ja julkaista kirjasi myyntiin tärkeimpiin kauppoihin muutamalla klikkauksella.

Lisätietoja

BoD Classic - julkaise painettu ja e-kirja

BoD Classic

Julkaise kirjasi painettuna ja halutessasi myös e-kirjana. Kirjasi saa ISBN-tunnuksen ja se on kaikkien olennaisten kirjakauppojen, verkkokirjakauppojen ja kirjastojen tilattavissa, kuten esim. Adlibris, Akateeminen, Suomalainen, Amazon, Google Play ja Kobo.

Lisätietoja

Kattava myynti painetulle ja e-kirjalle

BoD Comfort

Kirjaprojektisi toteutetaan yksilöllisesti toiveidesi mukaan yhteistyössä henkilökohtaisen neuvojasi ja kirja-ammattilaisten kanssa. Voit valita haluamasi lisäpalvelut, kuten kielenhuolto, kannen suunnittelu ja sisuksen taitto – valmis kirjasi on viimeistelty kokonaisuus.

lisätietoja

BoD Fun

BoD Fun

BoD Fun -palvelun kautta voit helposti ja nopeasti painattaa oman kirjasi korkealaatuisesti yhdestä kappaleesta alkaen. Aloita heti!

lisätietoja

Kirjautuminen myBoD-tilille