Palvelumme

Jos haluat käyttää omaa ISBN-tunnusta, kirjaudu myBoD-käyttäjätilille kustantamona.

BoD Fun

kirja

Nopea ja helppo tapa painattaa kirjoja omaan käyttöön

ei minimisopimuskautta

alk 2,40 €
per kappale

Aloita projekti
Painata kirjoja helposti

BoD Fun -palvelun avulla voit painattaa kirjoja omaan käyttöösi tarvitsemasi määrän, olipa kyseessä 100, 20 tai vain yksi kirja. Näin voit esimerkiksi painattaa henkilökohtaisia sisältöjä, yksilöllisiä lahjoja, testata eri toteutustapoja tai painattaa muuten kirjoja omaan käyttöön tai myyntiin. 

Lataa tiedostot ja painata kirjasi

Kirjaprojektin toteutus hoituu kätevästi kotisivuillamme omalla myBoD-tililläsi: lataat kirjasi sisus- ja kansitiedostot PDF-tiedostoina palvelimellemme. Kannen voit halutessasi toteuttaa myös maksuttomalla easyCOVER-kansityökalulla.  

Laske painokulut

BoD E-kirja

e-kirja

Julkaise oma e-kirjasi kirjakauppamyyntiin (e-kirjatyökalun avulla) ISBN-tunnuksella

ei minimisopimuskautta

maksuton

Aloita projekti
Julkaise e-kirja

BoD:n e-kirjapalvelulla julkaiset käsikirjoituksesi sähköisessä muodossa. E-kirjan avulla palvelet lukijoita, jotka suosivat lukulaitteen, tabletin ja älypuhelimen käyttöä lukiessaan kirjoja.

Kirjoita ja muotoile easyEDITOR-työkalulla

Valmistat e-kirjasi helposti suoraan easyEDITOR-työkalussa. Voit kirjoittaa tekstisi suoraan työkaluun tai ladata sisällön Word- tai ePub-tiedostoina. Valmiit taittomallit ja easyCOVER-kansityökalu helpottavat e-kirjan nopeaa toteutusta. Kun kirjasi on valmis ja olet lisännyt sille sopivat luettelointitiedot, voit julkaista e-kirjasi maailmanlaajuisesti kaikkiin tärkeimpiin e-kirjakauppoihin.

Laajat myyntikanavat sekä muita vaihtoehtoja
Kaikki BoD:n kautta julkaistut e-kirjat tulevat myyntiin laajan myyntiverkoston ansiosta ympäri maailman. Lisäksi voit hyötyä e-kirjan lukuaikapalveluista, asettaa teoksellesi kampanjahinnan sekä valita vapaasti minkä kopiosuojauksen haluat teoksellesi. 

Laske myyntihinta ja palkkiosi

erityisen suosittu

BoD Classic

kirja ja e-kirja

Julkaise oma kirjasi kirjakauppamyyntiin (sis. konvertoinnin e-kirjaksi) ISBN-tunnuksella

sopimuskausi 1 vuosi

69,00 €
kertamaksu

Aloita projekti
Julkaise painettu kirja ja e-kirja

BoD Classic-palvelun kautta julkaiset kirjasi kirjakauppamyyntiin. Se tarkoittaa, että kirjasi saa BoD:lta ISBN-tunnuksen ja sen tiedot lähetetään kirjatukkujen, kuten Kirjavälityksen tietokantoihin ja se on näin saatavilla kirjakaupoista ja verkkokirjakaupoista ja kirjastot voivat tilata sitä valikoimiinsa. Sopimus on voimassa vähintään vuoden ja jatkuu halutessasi, tietenkin ilman lisäkustannuksia, niin kauan kuin haluat. Kun käytät BoD:n ISBN-tunnusta, huolehdimme myös lakisääteisten vapaakappaleiden (6) lähetyksestä Kansalliskirjastolle.

E-kirjan julkaisu sisältyy halutessasi julkaisuun
Julkaisemalla sekä painetun kirjan että e-kirjan voit tavoittaa enemmän mahdollisia lukijoita. Tästä syystä konvertoimme kirjasi halutessasi ilman erillistä maksua myös kaikkiin yleisiin e-kirjamuotoihin ja luetteloimme sen e-kirjakauppoihin kuten esimerkiksi Elisa Kirja, Amazon, Apple iBookstore, Google Play jne. 

Kattava myyntiverkosto
Kirjasi saatavilla kaikista suomalaisista kirjakaupoista ja verkkokirjakaupoista ja tietenkin myös kirjastojen tilattavissa, e-kirjaa myydään maailmanlaajuisesti. Lisäksi painettu kirjasi on halutessasi kansainvälisen myynnin ansiosta saatavilla myös USA:ssa, Kanadassa, Iso-Britanniassa ja Australiassa. Uusille e-kirjoille tarjoamme nyt uuden lainauspalvelun – näin voit tavoittaa uusia lukijoita!

Laske myyntihinta ja palkkiosi

BoD Comfort

kirja ja e-kirja

BoD Classic sekä lisäksi mallikappale, ensipainos ja henkilökohtainen neuvoja

sopimuskausi 1 vuosi

249,00 €
kertamaksu

Aloita projekti
Huoleton tapa julkaista oma kirja

Valitessasi BoD Comfort -palvelun henkilökohtainen neuvojasi auttaa ja neuvoo sinua kaikissa kirjasi julkaisuun liittyvissä kysymyksissä, käsikirjoituksen saattamisesta painotiedostoksi niiden lataamiseen asti.

Maksuton mallikappale 
Ennen kuin hyväksyt kirjasi myyntiin, painatamme sinulle siitä BoD Comfort -palvelun puitteissa maksuttoman mallikappaleen. Näin voit kaikessa rauhassa tarkistaa kirjasi ja tarvittaessa tehdä siihen vielä korjauksia ennen kuin se julkaistaan.

5 kappaleen ensipainos
BoD Comfort -pakettiin sisältyy viiden kappaleen ensipainos omasta kirjastasi. Hyväksyttyäsi mallikappaleen painatamme ja postitamme sinulle ensipainoksen kirjastasi. 

Laske painokulut ja kirjailijanpalkkio

 

 

Kirjan julkaisu, sisältää ISBN-tunnuksen ja kansainvälisen myynnin
Kun valitset palvelun BoD E-kirja, BoD Classic tai BoD Comfort saa kirjasi ISBN-tunnuksen. Kirja välitetään kirjakauppamyyntiin ja on näin saatavilla kaikista kirjakaupoista ja verkkokirjakaupoista sekä painettuna kirjana että e-kirjana. Lisäksi painettu kirjasi on kansainvälisen myynnin ansiosta saatavilla myös USA:ssa, Kanadassa, Iso-Britanniassa ja Australiassa. Kansainvälisessä myynnissä on tiettyjä rajoituksia toteutustavan suhteen: se ei ole mahdollista kovakantisille kirjoille, vihkoille, rengaskirjoille, eikä kirjoille, joissa on käytetty 120 tai 200 g paperia tai vaakaformaatille. E-kirja on saatavilla myös kansainvälisistä e-kirjakaupoista. BoD huolehtii pakollisten vapaakappaleiden painatuksesta ja toimituksesta Kansalliskirjastoon.

Kirjailijapalkkio painetusta kirjasta ja e-kirjasta
Saat jokaisesta kirjakaupassa myydystä painetusta kirjasta ja e-kirjasta kirjailijapalkkiota, joka maksetaan tilillesi neljännesvuosittain. Päätät itse palkkion suuruuden määrittelemällä kirjan ohjemyyntihinnan. Suosittelemme noin 10 % suuruista palkkiota painettujen kirjojen myynnistä. E-kirjasta saatu palkkio on 70 % nettomyyntituotosta, BoD:n oman kirjakaupan kautta myydyistä e-kirjoista jopa 80 %. Nettomyyntituotto on BoD:n jälleenmyyjältä kirjan myynnistä saatu tulo, josta on vähennetty verot. Kaunokirjallisilla teoksilla palkkio on eri kauppiaiden määrityksistä riippuen yleisesti korkeimmillaan kun myyntihinta on 2,99 ja 9,99 € välillä. 

myBoD-käyttäjätili
myBoD-tilisi kautta aloitat, muokkaat kirjaprojektisi sekä hoidat kaikki muut kirjan julkaisuun liittyvät asiat. Lisäksi näet myBoD-tililläsi myyntitilastosi, voit tilata pieniä painoksia kirjastasi ja käyttää monia muita palveluita.

Asiakaspalvelu
Onko sinulla vielä kysyttävää? Tavoitat meidät maanantaista keskiviikkoon klo 10.00–16.00 ja torstaisin 11.00-15.00 puhelimitse numerosta 09-2516 6349 tai sähköpostitse osoitteesta info@bod.fi

Riskitön painatus alkaen 1 kappaleesta
Digitaalipainon ansiosta sinun ei tarvitse tilata kirjoja varastoon. Tarvepainatus tarkoittaa, että kirja painetaan vasta tilauksesta. Saat sen mitä tarvitset: tarvitsemasi määrän kirjoja laadukkaasti painettuna. 

Vinkkejä
Voit lukea kirjan julkaisuun liittyviä vinkkejä ja neuvoja esimerkiksi Ohjeita-osiomme PDF-tiedostoista.

Henkilökohtainen neuvoja
Kun tilaat BoD Comfort -julkaisupalvelun, henkilökohtainen neuvojasi auttaa sinua mm. tiedostojen valmistukseen ja lataukseen liittyvissä kysymyksissä. Hänen kanssaan voit myös keskustella muista julkaisuun liittyvistä aiheista.

Sopimuskausi
Palveluilla BoD E-kirja ja BoD Fun ei ole vähimmäissopimusaikaa. Kun solmit sopimuksen BoD Classic- tai BoD Comfort -palveluille, on kirjasi saatavilla kauttamme vähintään yhden vuoden. Kirjasopimus jatkuu automaattisesti vuodella, ellei sitä irtisanota vähintään kolmea kuukautta ennen ensisopimuskauden päättymistä kirjallisesti. Sopimuksen jatkaminen ei aiheuta sinulle mitään kuluja.

 


Kirjailijapalvelut
BoD:n kirjailijapalvelut ovat perinteisiä kustantamopalveluita, ja muita palveluja, joita voit hyödyntää kirjaasi toteuttaessasi ja markkinoidessasi. Voit  valita palveluista ne, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Tutustu palveluihimme nähdäksesi, mitä tarjoamme ja mitkä näistä voisivat olla hyödyllisiä kirjaprojektillesi. Voit esimerkiksi aloittaa kirjanjulkaisuvalmennuksella

E-kirjan lukuaikapalvelu
E-kirjan lukuaikapalveluiden kautta kirjasi on saatavilla lukuaikapalveluissa kuten Nextory, Skoobe ja readfy. Näin voit saavuttaa yhä useampia lukijoita, sillä mahdollisuus tutustua kirjaan lukuaikapalvelun puitteissa pienentää lukijan kynnystä tutustua hänelle ennestään tuntemattomien kirjailijoiden teoksiin ja auttaa häntä löytämään uusia kirjoja. Lukijan ei tarvitse ostaa nimenomaista kirjaa, vaan hän voi lukea sitä lukuaikapalvelun jäsenyytensä puitteissa. Jokaisesta lukuaikapalvelun kautta luetusta kirjasta maksamme tietenkin kirjailijoillemme palkkiota, joka riippuu lukuaikapalvelukumppanimme toimintamallista. 

E-kirjan kampanjahinta
Joustavuus e-kirjan hinnoittelussa on arvokas markkinointiväline kirjallesi. Alhaisen myyntihinnan avulla voit tehokkaasti edistää kirjanmyyntiä ja tunnettuutta lukijoiden keskuudessa. Hintakampanjamme laajentaa tätä mahdollisuutta entisestään. Kun julkaiset uuden e-kirjan painetun kirjan yhteydessä, voit aloittaa kirjasi myynnin alhaisemmalla hinnalla. Alennushinnan ja markkinointitoimenpiteen keston valitset itse – hinta voi olla alkaen 0,99 € ja hintakampanjan kesto enintään 8 viikkoa.

E-kirjan esitilaus
Halutessasi kirjastasi voidaan tehdä esitilauksia. Tämä tarkoittaa sitä, että kirja voi olla näkyvillä e-kirjakaupoissa jopa kuusi kuukautta ennen ilmestymistään. Etuna tässä on, että kirjastasi kiinnostuneet lukijat voivat heti kirjan löydettyään tehdä siitä esitilauksen, eikä heidän tarvitse muistaa erikseen, milloin kirjasi ilmestyy tilakseen sitten – erinomainen perusta mainoskampanjalle!

Mallikappale
BoD Comfort -palvelun yhteydessä painatamme kirjastasi mallikappaleen ennen julkaisua. Näin voit kaikessa rauhassa tarkistaa kirjasi ja tarvittaessa tehdä vielä korjauksia ennen kuin se julkaistaan. Maksuttomaan mallikappaleeseen sisältyy yksi korjauskerta, toisen mallikappaleen korjaus on mahdollista lisämaksusta.

Ensipainos
BoD Comfort -pakettiin sisältyy viiden kappaleen ensipainos omasta kirjastasi. Hyväksyttyäsi mallikappaleen painatamme ja postitamme sinulle ensipainoksen kirjastasi.

Kirjautuminen myBoD-tilille