Kirjan julkaisu nopeasti
– BoD Classic

Oman kirjan julkaisu muutamalla klikkauksella

BoD Classicin avulla julkaiset oman kirjasi kätevästi verkossa myBoD-käyttäjätilisi kautta. Päätät itse kirjasi toteutustavasta ja ohjemyyntihinnasta ja näin myös omasta kirjailijanpalkkiostasi. Palveluun sisältyy ISBN-tunnus ja kirjakauppamyynti ja kirjasi on näin kirjakauppojen ja kirjastojen tilattavissa. Halutessasi voit julkaista kirjasi myös e-kirjana.

E-kirjan julkaisu sisältyy halutessasi palveluun

Uskomme, että paras yhdistelmä mahdollisimman laajan lukijakunnan saavuttamiseen on painettu kirja ja e-kirja. Tämän takia konvertoimme kirjasi halutessasi yleisiin e-kirja-formaatteihin ja myymme sitä tärkeimpien e-kirjakauppojen kautta, kuten Applen iBookstoressa, Google Play -kaupassa tai Elisa Kirjassa.

Kattava myyntiverkosto

Kirjasi ilmestyttyä se luetteloidaan Kirjavälitys Oy:n, Booky.fin ja BTJ Finlandin tietokantoihin, ja näin se on saatavilla kaikista suomalaisista kirjakaupoista ja verkkokirjakaupoista ja tietenkin myös kirjastojen tilattavissa. Lisäksi painettu kirjasi on halutessasi kansainvälisen myynnin ansiosta saatavilla myös USA:ssa, Kanadassa, Iso-Britanniassa ja Australiassa. Uusille e-kirjoille tarjoamme nyt uuden lainauspalvelun – näin voit tavoittaa uusia lukijoita!

BoD E-kirja
Julkaise e-kirja

Julkaise tekstisi vaivattomasti e-kirjana. Käytä easyEditor-työkalua kirjoittamiseen ja tekstin muokkaukseen – muutamalla klikkauksella kirjasi on kirjakaupassa!

lisätietoja

BoD Fun
Painata kirjasi

Fun tarkoittaa ennen kaikkea: helppo ja nopea painatuspalvelu kirjallesi. Alkaen vain yhdestä kappaleesta ja ammattimaisessa laadussa. Ei kun menoksi!

lisätietoja

BoD Comfort
lisämukavuutta

Yhdessä henkilökohtaisen yhteyshenkilösi ja kustannusalan ammattilaistemme kanssa toteutat yksilöllisen kirjaprojektisi ja hyödynnät kaikkia BoD:n palveluja.

lisätietoja

Kirjautuminen myBoD-tilille