Täyden palvelun kirjaprojekti
- BoD Comfort

Kirjaprojekti henkilökohtaisen neuvojan kanssa

Valitessasi BoD Comfort -palvelun henkilökohtainen neuvojasi auttaa ja neuvoo sinua kaikissa kirjasi julkaisuun liittyvissä kysymyksissä.

maksuton mallikappale

Ennen kuin hyväksyt kirjasi myyntiin, painatamme sinulle siitä Comfort-palvelun puitteissa maksuttoman mallikappaleen. Näin voit kaikessa rauhassa tarkistaa kirjasi ja tarvittaessa tehdä vielä korjauksia ennen kuin se julkaistaan.

5 kirjan ensipainos

BoD Comfort -pakettiin sisältyy viiden kappaleen ensipainos omasta kirjastasi. Hyväksyttyäsi mallikappaleen painatamme ja postitamme sinulle ensipainoksen kirjastasi.

BoD E-kirja
Julkaise E-kirja

Julkaise tekstisi vaivattomasti e-kirjana. Käytä easyEditor-työkalua kirjoittamiseen ja tekstin muokkaukseen – muutamalla klikkauksella kirjasi on kirjakaupassa!

lisätietoja

BoD Classic
Painettu ja e-kirja

Julkaise kirjasi sekä painettuna että sähköisenä versiona. Kirja saa ISBN-tunnuksen ja se on saatavilla tärkeimmistä kirjakaupoista kuten Suomalainen ja Akateeminen.

lisätietoja

BoD Fun
Painata kirjasi

Fun tarkoittaa ennen kaikkea: helppo ja nopea painatuspalvelu kirjallesi. Alkaen vain yhdestä kappaleesta ja ammattimaisessa laadussa. Ei kun menoksi!

lisätietoja

Kirjautuminen myBoD-tilille