julkaise e-kirjasi
BoD E-kirjana

nopeaa ja helppoa

BoD E-kirjan kautta julkaiset teoksesi ainoastaan sähköisessä muodossa. Tavoitat näin nimenomaan lukijaryhmät, jotka arvostavat spontaania mahdollisuutta lukea tekstejä lukulaitteista, tableteilta ja mobiililaitteista. 

kampanjahinta, lainauspalvelu, esitilaus ja korkeat palkkiot

Voit halutessasi myydä e-kirjaasi 1, 2, 4 tai 8 viikon ajan alkaen 0,99 € kampanjahintaan ja näin tavoittaa heti aluksi laajan lukijakunnan ja edistää kirjasi myöhempää myyntiä myönteisten lukijakokemusten avulla. Uudet e-kirjat on lisäksi mahdollista lisätä e-kirjalainauspalveluihin - näin voit saavuttaa uusia lukijoita! Kirjastasi voidaan tehdä myös halutessasi esitilauksia, silloin se on näkyvissä e-kirjakaupoissa jopa puoli vuotta ennen ilmestymistään. Jokaisesta yli 0,99 € hinnalla myydystä e-kirjasta sinulle maksetaan 70 % kirjailijanpalkkiota nettomyyntitulosta, BoD-kirjakaupan kautta myytynä jopa 80 %.

 

BoD easyEditor

Toteuta e-kirjasi suoraan netissä kätevällä työkalulla

Aloita uusi projekti myBoD:ssa ja valitse tuoteluokaksi BoD E-kirja. Näin pääset helppokäyttöiseen easyEditoriin, jossa voit kirjoittaa ja muokata kirjan sisältöä. Voit siirtää siihen myös ePub- tai Word-tiedostoja.

Toteutat e-kirjasi nopeasti ja kätevästi easyEditorin 1-Click-muotoilun ja easyCover-kansityökalun kansimallien avulla. Lopuksi lisäät vain luettelointitiedot ja julkaiset e-kirjasi kaikissa tärkeissä verkkokauppoissa.

 

BoD Fun
Painata kirjasi

Fun tarkoittaa ennen kaikkea: helppo ja nopea painatuspalvelu kirjallesi.  Yhdestä kappaleesta lähtien ja ammattimaisessa laadussa. Ei kun menoksi!

lisätietoja

BoD Classic
Painettu ja e-kirja

Julkaise kirjasi sekä painettuna että sähköisenä versiona. Kirja saa ISBN-tunnuksen ja se on saatavilla tärkeimmistä kirjakaupoista kuten Adlibris, Suomalainen ja Akateeminen.

lisätietoja

BoD Comfort
lisämukavuutta

Yhdessä henkilökohtaisen yhteyshenkilösi ja kustannusalan ammattilaistemme kanssa toteutat yksilöllisen kirjaprojektisi ja hyödynnät kaikkia BoD:n palveluja.

lisätietoja

Kirjautuminen myBoD-tilille