Painata kirjasi BoD Fun -palvelun kautta

Olet saattanut ideasi paperille ja ja käsikirjoituksesi, kuten sukutarina, oma keittokirja tai romaani, on valmis. Nyt haluaisit saattaa tekstit kansien väliin oikeaksi kirjaksi ja painattaa sitä omaan käyttöösi? BoD Fun -palvelu on juuri sinua varten!

Painata kirjasi alk. 1 kappaleesta

Tarvitsitpa sitten 100, 20 tai vain yhden kirjan, BoD:lla voit painattaa kirjaasi juuri tarvitsemasi määrän. Painamme kaikenkokoiset painokset laadukkaasti ja ammattitaidolla.

Lataa PDF-tiedosto palvelimellemme, me painamme

Valitset haluamasi toteutustavan kirjallesi ja lataat tiedostot henkilökohtaisen myBoD-käyttäjätilisi kautta palvelimellemme. Kannen toteutukseen voit halutessasi käyttää maksutonta easyCover-kansityökalua. Me teemme tiedostoistasi digitaalisen painomallin. Näin BoD Fun toimii – helppoa ja nopeaa. Monipuolisista toteutustapavaihtoehdoistamme löydät varmasti sopivan omalle kirjallesi.

Laadukasta painoa ilman painosriskiä

Digitaalisen Print-on-Demand -menetelmän ansiosta sinun ei tarvitse tilata kirjoja varastoon. Tarvepainatus tarkoittaa, että kirja painetaan vasta tilauksesta. Saat sen mitä haluat: tarvitsemasi määrän kirjoja laadukkaasti painettuna. Mikäli sinulla on kysymyksiä, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään.

BoD E-kirja
julkaise e-kirja

Julkaise tekstisi vaivattomasti e-kirjana. Käytä easyEditor-työkalua kirjoittamiseen ja tekstin muokkaukseen – muutamalla klikkauksella kirjasi on kirjakaupassa!

lisätietoja 

BoD Classic
painettu ja e-kirja

Julkaise kirjasi sekä painettuna että sähköisenä versiona. Kirja saa ISBN-tunnuksen ja se on saatavilla tärkeimmistä kirjakaupoista kuten Suomalainen ja Akateeminen.

lisätietoja

BoD Comfort
lisämukavuutta

Yhdessä henkilökohtaisen yhteyshenkilösi ja kustannusalan ammattilaistemme kanssa toteutat yksilöllisen kirjaprojektisi ja hyödynnät kaikkia BoD:n palveluja.

lisätietoja

Kirjautuminen myBoD-tilille