2000 prosenttia

2000 prosenttia

Tulpat pois ja uutta virtaa orgnisaatioon

Donald Mitchell, Carol Coles, Robert Metz , Roy Rissanen (Ed.)

Talous & johtaminen

Pehmeäkantinen

344 sivua

ISBN-13: 9789528045083

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.05.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
16,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tulpat ovat mielen asettamia jarruja, jotka hidastavat organisaation kehittymistä. Monet ajan myötä syvälle organisaatiokulttuuriin jumiutuneet vahingolliset asenteet ja prosessit, joiden oletetaan tuovan tehokkuutta toimintaan, itse asiassa rajoittavat potentiaalia ja pilaavat mahdollisuuksia luovaan uudistumiseen, muutokseen ja kasvuun. 2000 prosenttia tarjoaa yksityiskohtaisia ohjeita ja esimerkkejä, miten tunnistaa tulpat omassa organisaatiossa tai omassa elämässä, ja miten päästä niistä eroon. Uutta virtaa alkaa löytyä kun opitaan keskittämään huomio niihin mittareihin, jotka vaikuttavat tuloksiin eniten. Parhaisiin tuloksiin pääsemiseksi on syytä siirtyä oman mukavuusvyöhykkeen ulkopuolelle ja alkaa määrätietoisesti etsiä uudenlaisia luovia ratkaisuja muista toimintaympäristöistä. 2000 prosenttia opastaa löytämään ratkaisuja, joiden myötä on mahdollista saada aikaan nykyisillä resursseilla 20 kertaa enemmän tuloksia, tai nykyisiä tuloksia 20 kertaa lyhyemmässä ajassa. Peter Druckerin näkemys tästä kirjasta oli, että se oli ilmestyessään 20-30 vuotta aikaansa edellä. 2000 prosenttia on käännetty useille eri kielille. Kiinassa kommunistipuolue valitsi teoksen10 parhaan joukkoon amerikkalaisten uusien ideoiden joukosta. Japanin markkinoilla kirja oli myydyimpien listalla kuukausien ajan.
Donald Mitchell

Donald Mitchell

Donald Mitchell on konsulttiyrityksen Mitchell and Company hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. Monet asiakkaista ovat USA:n 200 suurimman yrityksen joukossa. Hän on
on kirjoittanut useita prosessijohtamisen, liiketalouden ja organisaation kehittämisen opaskirjoja. Hän on myös toiminut liiketalouden johtamisen opiskelijoiden ohjaajana.

Carol Coles

Carol Coles

Carol Coles on konsulttiyrityksen Mitchell and Company liiketoimintajohtaja.

Robert Metz

Robert Metz

Roberts Metz on The New York Timesin entinen markkinakolumnisti.

Roy Rissanen

Roy Rissanen (Ed.)

Roy Rissanen, liikennelentäjä, MBA, PhD, on suorittanut liiketalouden johtamisen opintojaan Donald Mitchellin ohjauksessa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite