Punaisen lohikäärmeen silmä

Punaisen lohikäärmeen silmä

Mikko Suomi

ePUB

33,4 MB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789528026402

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 26.08.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
100%
14,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Hämäräperäinen kulttijärjestö Dragon Rogue on tutkinut vanhoja skandinaavisia kirjoituksia. Tutkimuksissaan järjestö on löytänyt varmanoloisen vihjeen Visbyn kaupunkiin kätketystä viestistä. Viestin kerrotaan olevan vanhalta tietäjältä, iänikuiselta. Kaupungin alta löytyykin mittava maanalainen tunneliverkosto. Useiden kuukausien
etsinnän tuloksena järjestön jäsenet löytävät vanhan, riimukielisen kivitaulun. Tapaukseen tuntuu liittyvän jotenkin Temppeliritarit ja kaiken huipuksi teksti paljastuu suomenkieliseksi. Åbo Akademin tutkija Matias Grönlund joutuu tahtomattaan selvittämään kivitaulun tekstiä ja katoaa hämäräperäisesti.
Historioitsija Taisto Rautanen on kadonneen tutkijan ystävä. Kuultuaan tapahtumista hän päättää lähteä etsimään miestä Ruotsista. Tästä alkaa seikkailu, jollaista Pohjoismaissa ei ole ennen koettu.
Olkiluodon ydinvoimalaitosalueen lähistölle on kaivettu jätteiden loppusijoituspaikaksi luolasto, joka on nimetty Onkaloksi. Luolastoon ei ole asiaa ulkopuolisilla. Muutamille uteliaimmille on herännyt epäilyksiä, että luolasto on kaivettu kenties jotain muutakin tarkoitusta kuin ydinjätteen säilytystä varten.
Vauhtia, vaarallisia tilanteita, takaa-ajoa ja pulmien ratkaisua tarjoava tarina kuljettaa lukijansa Ruotsin kautta Suomen länsirannikon maisemiin. Erityisesti Turkuun tuntuu olevan kätkettynä hämmentävä määrä tarinaan liittyviä vihjeitä. Atlantiksen perilliset -kirjasta tutut Taisto ja Anna ovat palanneet. Uudet mysteerit ja salaisuudet aukeavat kilpajuoksussa, jonka päässä häämöttää tarunhohtoinen rubiini, Punaisen lohikäärmeen silmä.
Mikko Suomi

Mikko Suomi

Mikko Suomi on turkulainen harrastekirjailija. Mikon tarinat ovat pseudohistoriallista seikkailukirjallisuutta. Tarinoissa on hurja määrä faktoja ja taustatietoja, vaikka itse tarina on puhdasta fiktiota. Aiheina seikkailuihin on saatu yhdisteltyä uskontoa, historiaan, tiedettä, taidetta, matematiikkaa kuin pulmanratkaisutehtäviäkin. Uudempana aluevaltauksena Mikolta on tulossa vuonna 2020 humoristista draamaa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.