A Day After Tomorrow

A Day After Tomorrow

Anita Pistemaa

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

ePUB

324,7 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528055983

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.05.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
14,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä kirja on Afterlife-sarjan kolmas ja itsetutkiskeluni yhdeksäs kirja. Numerologisesti luku yhdeksän tarkoittaa loppuun saattamista.

Samoin kuin edelliset, tämäkin on luonteeltaan tarinamuotoon puettu elämänkerrallinen teos sisältäen kokemuksiani hyvin monissa todellisuuden tiloissa aina arjesta lähtien sekä niistä kumpuavia ajatuksia. Näin lukuisat tietoisuuden tilat sekä ulottuvuudet ovat mahdollisuuksia oppia mm. ihmisyyttä ja paikallista maailmaa, jolla tarkoitan myös avaruutta sekä lukuisia ulottuvuuksia.

Paneudun asiaan, jota kutsun alkuajatukseksi, jolla tarkoitan aivan ensimmäistä kohtaamistani tämän maailman energioiden kanssa, joka on tapahtunut inkarnoitumisen yhteydessä ennen syntymääni. Huomaan sen suuren vaikutuksen nähdä ja tulkita tätä maailmaa.
Aineeseen inkarnoitumisen yhteydessä valitsemme myös muotoomme lukuisia paikallisia energioita, joiden kanssa elämme eli työskentelemme yhteisen hyvän saamiseksi.
Noin yleensä alkuajatus voi olla mikä tahansa ajatus, joka vaikuttaa oleellisesti havaintomaailmaan, skeemaan eli mielen todellisuuskuvaan sekä edelleen toimintaan.

Nostan esiin myös tietämisen ja keksimisen osiossa teknologiasiirto, joka on tietoista ymmärrystä asiasta, jota kutsun tietoisuuskentäksi. Tämä avaa näkemyksen, kuinka monet asiat ovat mahdollisesti tapahtuneet useita kertoja ihmisen historiassa, mutta tiedon soveltaminen vaihtelee suuresti sen hetkisen aineellisen teknologisen tietämyksen ansiosta.

Mielestäni saavutan tämän kirjoituksen aikana tasapainon ja seesteisyyden tilan, johon minua johdatti tuttu viesti "et voi tutkia pimeyttä viemällä sinne valoa". Näin jokainen ihminen ja olevainen on valonkantaja. On hyvin monia tapoja tutkia pimeyttä. Sen tutkimiseksi ja näkemiseksi olemme saaneet hienon työkalun: rakkauden.

Olen tullut myös ymmärtämään itsetutkiskeluni alkumetreillä saamani viestin, jonka mukaan kirjoitan kolme kirjaa. Nämä kolme kirjaa käsittävät yhteensä yhdeksän kirjoitusta.
Ensimmäinen kirja on Itseäni etsimässä -sarja pitäen sisällään neljä kirjoitusta.
Toinen kirja on Omega-sarja sisältäen kaksi kirjoitusta.
Kolmas kirja on nimeltään Afterlife-sarja pitäen sisällään kolme kirjoitusta.
Anita Pistemaa

Anita Pistemaa

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite