Aatteet puntarissa

Aatteet puntarissa

Eva Back

Pehmeäkantinen

200 sivua

ISBN-13: 9789522865922

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.04.2013

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
15,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Nykyisin monet ihmiset sanovat menettäneensä luottamuksensa politiikkaan ja poliitikkoihin. Puolueiden ohjelmia lukemalla huomaa niiden olevan melko samantyyppisiä. Tässä teoksessa käydään yleisesti läpi Suomen puolueita, niiden historiaa ja ohjelmia.
Politiikka ei saisi olla itseistarkoitus vaan sen kautta ihmisten pitäisi saada ne asiat, mitä he tarvitsevat kansalaisen kukkaroon, paikkakuntaan tai ammattiin katsomatta. Muutama puolue on perustettu aikoinaan puolustamaan ihmisten perusturvallisuuteen liittyviä asioita ja nykyään nämä asiat löytyvätkin jo perustuslaista. Tässä teoksessa pohditaan myös, että kun ns. luokkaeroja ei enää Suomessa välttämättä ole, niin voisiko puolueita tiivistää ja miten kansalaisten tulisi ottaa osaa yhteisten asioiden hoitamiseen nettiaikana.
Eva Back

Eva Back

Olen ollut viimeiset noin kymmenen vuotta aikuisopiskelijana yliopistossa ja tuloksena on paljon opintopisteitä ja kaksi maisterintutkintoa, eli sosiaalityön ja valtio-opin tutkinnot. Opiskellessani seurasin aktiivisesti samalla Suomen yhteiskunnallista tilannetta, keskusteluja ja politiikkaa, ja mietin, voisiko näitä monimutkaisia asioita jotenkin selkeyttää. Yliopistossa luin myös kansantaloustiedettä, historiaa, sosiologiaa ja sosiaalipolitiikkaa, ja näitä tietoja yritän nyt tässäkn teoksessa tuoda esille ja suhteuttaa vallitsevaan tilanteeseen. Lukijan arvioitavaksi jää, miten tässä onnistuin. Opiskelujeni ohessa olen ollut töissä tutkimushaastattelijana.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.