Adventtimurhat
Suosittu

Adventtimurhat

Rikosromaani

Tarmo Vakkala

ePUB

239,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528014850

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.10.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Koulupojan isä murhataan hänen seuratessaan poikansa liikuntatuntia.
KRP:n tutkinnanjohtaja Riku Hietalahti löytää internetin rikossivujen keskustelupalstoilta vihjeitä siitä, että uhrin menneisyydestä löytyy syitä veritekoon. Yhdessä kaverinsa kanssa uhri on pahoinpidellyt viattoman ohikulkijan kuoliaaksi lavastaen teon katutappeluksi. Adventtisunnuntaina tapahtunut veriteko osuu samalle kalenteripäivälle kuin uhrin murha, mikä puoltaa nettiin kirjoitettujen vihjeiden todenperäisyyttä. Joku on kerännyt sisäänsä paljon vihaa ja päättänyt ryhtyä tuomariksi rikoksille, joiden tekijät ovat säästyneet ilman oikeudenmukaista rangaistusta.
Tarmo Vakkala

Tarmo Vakkala

Tarmo Vakkala (s.1967) on vantaalainen kirjailija, joka julkaisi ensimmäisen rikosromaaninsa Rosvopaisti 2018. Adventtimurhat on jatkoa sarjalle, jossa KRP:n tutkinnanjohtaja Riku Hietalahti kollegoineen työskentelee vakavien väkivaltarikosten parissa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.