Aika Pimeä Energia

Aika Pimeä Energia

Anita Pistemaa

Elämäntaito & käytännön oppaat

Kovakantinen

348 sivua

ISBN-13: 9789528048565

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.11.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
39,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä kirja on kymmenes omaelämänkerta liittyen itsetutkiskeluuni. Tämän aikana tutustun enemmän kvanttifysiikan maailmaan huomaten sen selittävän näin maallikolle huomattavan paljon niin kutsuttuja hengen ilmiöitä ja kokemuksiani. Oleelliseksi kirjaksi valikoituu QED eli kvanttielektrodynamiikka. Taas muusta kirjallisuudesta varsinainen aarrearkku on Valon Kivi kirjasarja.

Tämän kirjoituksen aikana tutustun ajan käsitteeseen hiukan toisin kuin varsinaisen tieteen määritelmien kautta. Samoin tutustun pimeään energiaan, joka usein ymmärretään vaikeana tai pahana asiana ollen kuitenkin valtavasti aivan jotain muuta. Voin sanoa sen olevan avainasemassa matkallani kotiin.

Palattuani henkiseen kotiini ymmärrän, kuinka tämä fyysinen maailma on minun toinen kotini. Voin liki liioittelematta sanoa, kuinka kaikki maallista egoani ja mieltäni vaivanneet kysymykset ovat saaneet vastauksen. SIksi voin sanoa näkökulmani, jonka mukaan tietoisuuteni on hyvä osata johdattaa muodossani olevat lukuisat egot siihen valoon, jota jo olen, on kantanut valtavaa hedelmää. Siksi voin sanoa, kuinka egon ja egojen on mahdollista olla juuri niitä energioita, joita olemme valinneet työstettäväksi ja elämän eväiksi ennen inkarnoitumista ihmiseksi.

Niinikään tutustun kolmen kasteen käsitemaailmaan; kasteeseen vedellä, kasteeseen tulella ja kasteeseen Pyhällä Hengellä.

Aivan kirjoituksen loppumetreillä saavutan jotain sellaista pysyvää, jonka olen tiennyt tulevaksi ja kohdattavakseni tämän itsetutkimusjakson päättymisen merkkinä. Tällainen pysyvä voi olla mielen vaikea ymmärtää saati käsittää. Samoin niin sanottu henkinimeni vaihtuu.

On selvää, kuinka asioita tapahtuu niin energiamaailmoissa ja lukuisissa ulottuvuuksissa kuin tässä fyysisessä maailmassa muodostaen yhdessä polun, jota kuvaan tässä kirjoituksessa.
Anita Pistemaa

Anita Pistemaa

Olen nuorekas tietotekniikan insinööri. Luonteeltani olen utelias ja tiedonjanoinen.
Johtoajatukseni on, kuinka kaikki järjestyy. Tämä on ollut joskus koetuksella hyvin voimakkaasti vain huomatakseni sen pitävän edelleen paikkaansa. Siksi voin sanoa omaavani hentiosen positiivisen asenteen.
Samoin olen leikkisä luonteeltani, joskus ehkä jopa lapsellinen. Ehkä juuri siksi näen asioita ajoittain toisin ja olen saanut aikaiseksi useampia patentteja ollessani töissä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite