Ajalliset menetelmät astrologiassa
Suosittu

Ajalliset menetelmät astrologiassa

Progressiot, aurinkopaluut ja ikäkaaret muutoksen symboleina

Raimo Nikula

ePUB

1,7 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528077848

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.06.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ajalliset menetelmät astrologiassa käsittelee ajoitusta astrologiassa. Progressiot, aurinkopaluukartat ja ikäkaaret ovat tavallisimpia menetelmiä tarkastella ihmisen kehitystä vuodesta toiseen. Kirja tarjoaa läpileikkauksen näiden menetelmien tekniikasta ja niiden tulkinnoista. Laajin osuus on progressioilla, joita esitellään laajassa järjestelmälllisessä tulkintaosuudessa. Kirja opastaa tutkimaan omaa karttaa ajallisena ilmiönä, jossa tapahtuu aina jotain, joka antaa aineksia oman elämänkaaren vaihtelujen ymmärtämiseksi.
Raimo Nikula

Raimo Nikula

Raimo Nikula on kokenut astrologian harjoittaja, opettaja ja oppikirjojen tekijä. Ajalliset menetelmät astrologiassa on hänen 8. teoksensa. Vähälukuisessa suomenkielisessä astrologisessa kirjallisuudessa hänen panoksensa on ollut merkittävä. Aikaisempiin teoksiin kuuluvat Astrologian ihmiskuva, Astrologian historia, Synastria, Kuunvaiheet astrologiassa, Planeetat elämän rytmittäjinä (transiittikirja), Maan ja taivaan välillä ja Astrologian sisäpiiri sekä osuus Tarvainen & Nikula: Kriittinen orientaatio psykologiseen astrologiaan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.