Ajattelen - Elän
Uutuus

Ajattelen - Elän

Mietteitä

Kari Waris , Kyösti Waris (Ed.)

Romaanit & novellit

Kovakantinen

92 sivua

ISBN-13: 9789528067573

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 31.01.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
32,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja koostuu kirjoittajan laatimista mietelauseista vuosien varrelta. Kirjoituksissa näkyy kirjoittajan pohdiskeleva ja syvähenkinen ajattelu elämästä ja ihmisten välisistä suhteista. Ne kertovat hänen arvostuksestaan hyvää ja oikeudenmukaisuutta kohtaan - kaiken maailmassa valitsevan pahuuden keskellä. Kirjoitustensa kautta kirjailija haluaa opastaa lukijaa parempaan, ihmisarvoisempaan elämään ja myös rohkaista häntä pyrkimään siihen. Kirja on julkaistu postuumisti kirjailijan kuoleman jälkeen.
Kari Waris

Kari Waris

Kirjan tekstien kirjoittaja Kari Juhani Waris (19.11.1948 - 29.10.2021) syntyi ja myös kuoli Lahdessa. Hän asui suurimman osan elämästään Hollolassa.
Nuoruudessaan hän opiskeli Lahden lyseossa suorittaen keskikoulun ja sen jälkeen kauppaopistossa. Opintojen jälkeen hän työskenteli myyjänä mm. urheiluliikkeissä.
Kirjailijan harrastuksia olivat mm. partio, yleisurheilu, mäkihyppy, musiikki ja kirjallisuus. Hän harrasti kirjoittamista lähes koko aikuisikänsä ja jätti kuollessaan laajan kirjallisen aineiston, mistä tämän kirjan runotkin on koottu. Kirjailijan hauta on Hollolan vanhan Pyhän Marian kirkon hautausmaalla.

Kyösti Waris

Kyösti Waris (Ed.)

Kirjan on toimittanut kirjoittajan veli Kyösti Waris.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite