Akseli ja koronavirus
Uutuus

Akseli ja koronavirus

Sonja Sulkava, Inkeri Tanhua

Pehmeäkantinen

40 sivua

ISBN-13: 9789528044291

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 22.02.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
17,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Heti saatavilla

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Akseli ja koronavirus on arkinen koronasatu alle kouluikäisille. Koronaviruspandemia vaikuttaa myös pienten lasten elämään. Koronatestaus, kontaktien välttely ja karanteeni ovat lapselle uusia ja mahdollisesti hämmentäviä kokemuksia. Tämä suomalaisen lääkärin kirjoittama arkinen tarina on suunniteltu helpottamaan alle kouluikäisten lasten koronavirukseen ja karanteeniin liittyvien tunteiden ja ajatusten käsittelyä.

Akseli altistuu koronavirukselle ja joutuu karanteeniin. Hän kokee karanteenin hauskuuden ja tylsyyden ja jännittää koronatestiä. Hän pohtii, onko itse saanut koronaviruksen ja voiko koronaan kuolla. Mummia on ikävä. Lopulta koittaa se odotettu päivä, kun karanteeni on ohi ja Akseli pääsee juhlimaan serkkunsa syntymäpäiviä.

Akseli kyselee niitä kysymyksiä, joita lapset koronasta kysyvät ja hänen lempeät vanhempansa vastaavat. Vanhemmat on piirretty niin, että heidät on mahdollista lukea joko äitinä ja isänä tai kahtena äitinä lukijan valinnan mukaan.
Sonja Sulkava

Sonja Sulkava

Tekstistä vastaa lääketieteen tohtori Sonja Sulkava, joka työskentelee perinnöllisyyslääketieteeseen erikoistuvana lääkärinä ja toimittaa Lääkärilehden kirjallisuus- ja kulttuuripalstoja.

Inkeri Tanhua

Inkeri Tanhua

Kuvituksesta vastaa kuvataiteita harrastava yhteiskuntatieteiden maisteri Inkeri Tanhua, joka on päätyökseen Hankenilla väitöskirjatutkijana.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.