Alien Cover

Alien Cover

Suosittu
Juha Rahkonen

ePUB

693,6 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789523309289

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.08.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
0,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
...Ellen Ripleyn klooni oli kuollut runsaat neljäkymmentä vuotta sitten Alien-sodassa maapallolla. Yhtiö oli käytännössä tehnyt maasta kodin noille hirviöille, jotka se halusi ”tutkittavakseen”. Oliot, joilla oli musta iho, verenään happo, terävät raatelukynnet, veitsenterävä häntä, kieli, jossa oli pienempi suu. Niistä oli tullut täydellinen ase ihmisten tuhoamiseen. Tiedemiehistä oli tullut vain entistä hullumpia.

...Minä olin viimeisen vastarintaliikkeen komentaja Adrian Stroworzcyl ja nämä olivat tarinani lähtökohdat. Olin kuullut paljon kerrottavan legendaarisesta Ellen Ripleystä, joka taisteli Yhtiötä ja alien-hirviöitä vastaan. Hänestä tuli asiantuntija. Olin lukenut kaikki hänen kirjoittamansa raportit, joita Yhtiö oli hävittänyt parhaansa mukaan. Minä synnyin Alien-sodan loppupuolella, jossa isäni Joseph Stroworzcyl taisteli.
Juha Rahkonen

Juha Rahkonen

1983 syntynyt Juha Rahkonen aloitti kirjailijana 17-vuotiaana innostuttuaan fantasian kirjoittamisestä ja julkaisi kirjoja omakustanteena 2006 alkaen ja siirtyi ekirjoihin 2015. Hän ei ole menestynyt toivomallaan tavalla ja yhä edelleen yrittää läpimurtoa. Näkee uransa enempi harrastuksena kuin työnä, joten mahdollinen menestys tulee plussana jos on tullakseen.

Aiemmin ilmestyneet ekirjat: Kuoleman syöveri, Turmion taival, Pirulliset tarinaulottuvuudet (novellikokoelma), Mekwierl-projekti, Alien Cover, Hävitys I: Demonin paluu & Hävitys II: Lopullinen hävitys.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.